Ο Μίτσελ, η Ελλάδα, ο Ολυμπιακός και οι μεταγραφές

Ο Μίτσελ παραχώρησε συνέντευξη στη «Marca», στην οποία μίλησε για τον Ολυμπιακό και τους στόχους που έχει θέσει, τη μεθοδολογία του, τη ζωή στην Ελλάδα το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Βαλβέρδε.

«Υπήρχε η επιλογή να έρθω τον Ιούνιο, αλλά η διοίκηση του Ολυμπιακού

μου είπε ότι την ενδιέφερε να ξεκινήσουμε αμέσως, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε μια αξιολόγηση για να οργανώσουμε καλύτερα το μέλλον. Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά το πρώτο που κάναμε ήταν να πούμε στην ομάδα ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά όλους τους αγώνες που απομένουν. Θέλουμε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα να είμαι μια προετοιμασία για την επόμενη σεζόν και το ίδιο θα κάνουμε στο Κύπελλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρόσφατο αποκλεισμό από τη Λεβάντε, είπε:

«Αυτό ήταν ένα μάθημα που μελετάμε με τους παίκτες. Πρέπει να μας χρησιμεύσει ως δίδαγμα στο δρόμο μας, για να κατανοήσουμε την ένταση και τον ρυθμό που είναι απαραίτητα όταν παίζουμε στην Ευρώπη, έτσι ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Αυτό που είναι αρκετό για την Ελλάδα, δεν φτάνει για το επίπεδο που απαιτείται στην Ευρώπη».

Οσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο Μίτσελ αποκάλυψε τα πλάνα του: «Προς το παρόν αναλύουμε, ψάχνοντας ένα ρόστερ 25 παικτών, ενώ παράλληλα μελετούμε δανεισμούς και αποδεσμεύσεις. Σκεφτόμαστε ότι θα χρειαστούμε 6-8 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν γυρίζουμε την πλάτη μας σε κανέναν απ’ αυτούς που υπάρχουν. Βέβαια συγχρόνως γνωρίζουμε την κατάσταση που υπάρχει με την οικονομική κρίση».

Τέλος, ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, απάντησε: «Είναι φυσιολογικό, γιατί έκανε μια καταπληκτική δουλειά και έθεσε τις βάσεις ώστε να αλλάξει το μέλλον του συλλόγου. Είναι λοιπόν λογικό όλος ο κόσμος εδώ πέρα να μιλάει με καλά λόγια για τον Βαλβέρδε».

Keywords
Τυχαία Θέματα