ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

07:55 3/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Το καλύτερο για το τέλος επιφυλάσσει η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague αφού ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30) στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία.


Πρόκειται για μία μονομαχία Ευρωπαίων αφού αμφότεροι έπαιξαν την προηγούμενη την προκρισή τους στους ομίλους του Europa League και απέτυχαν. Επειδή όμως αποτυχία από αποτυχία έχει διαφορά, ο

Ατρόμητος, ο οποίος αποκλείστηκε μετά από καλή εμφάνιση από τη Νιούκαστλ, εκκινεί από θέση ισχύος.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση τούτο το καιρό ενώ θα αγωνιστεί χωρίς πολλές απουσίες. Θα λείψει μόνο ο τραυματίας Σουμπίνιο ο οποίος θα αντικατασταθεί στην 11άδα από τον Μπέλιτς. Κατά τα άλλα, η συνταγή του Ντούσκο θα παραμείνει η ίδια.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην Αθήνα με πολλά προβλήματα, αγωνιστικά και…ψυχολογικά. Ο αποκλεισμός με το βαρύ 3-0 από την Ραπίντ Βιέννης έφερε τους πρώτους σοβαρούς κλυδωνισμούς στο καράβι του Δικεφάλου ο οποίος υποχρεούται να ρεφάει με μία πολύ καλή παρουσία στις εν Ελλάδι διοργανώσεις.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Σαλπιγγίδη, Γκαρσία και Ετό καθώς και τον Λαζάρ ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας. Γίνεται, έτσι, αντιληπτό ότι ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με ενδεκάδα ανάγκης.

Σημαντική παράμετρο στο παιχνίδι αποτελεί και η επιστροφή του Δώνη στο Περιστέρι μετά από τρία χρόνια δημιουργικής θητείας στον Ατρόμητο η οποία απέφερε και δύο τελικούς Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα