Ντέρμπι στο Ηράκλειο

Οι πράσινοι έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα και φιλοδοξούν να αρχίσουν την αντεπίθεσή τους από την Κρήτη αντλώντας και δύναμη από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα προσανατολίζεται στο να δώσει φανέλα βασικού στους Κουίνσι και Τοτσέ που έκαναν τη διαφορά την Πέμπτη, κατά τα άλλα όμως δεν θα προχωρήσει σε

άλλες αλλαγές.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ, Καπίνο, Μαρίνος, Χουχούμης, Μαυρίας, Λαγός, Φουρλάνος, Φορναρόλι, Κουσίδης.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη του επί του Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι και μέσα στο καυτό «Γεντί Κουλέ» θέλει να πάρει μία ακόμη νίκη. Η συμμετοχή του Σίσιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Αγριμάκης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Σαρ, Βάντο, Μονιάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ιωαννίδης, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Παπάζογλου, Νύκταρης, Σίσιτς, Κουτσιανικούλης, Ζορμπάς και Περογαμβράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα