Τι είδε στο αεροδρόμιο του Τορόντο η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή και έγινε έξαλλη

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινοβουλευτική συνδιάσκεψη στο Τορόντο συμμετείχε η βουλευτής Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή. Κι ενώ από την συνδιάσκεψη βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα την δυσάρεστη έκπληξη η βουλευτής την δοκίμασε στο αεροδρόμιο της πόλης κατά την αναχώρηση της.

Διαβάστε τι έγραψε πριν από λίγο η ίδια στο σελίδα της στο Facebook

Μετά από μια

ημέρα ταλαιπωρίας επέστρεψα στην πατρίδα δόξα το Θεό. Η εμπειρία από την διεθνή κοινοβουλευτική συνδιάσκεψη μεγάλη παρόλο που κάποιο κακεντρεχείς αλλά γνωστοί έγραψαν για ταξιδάκι αναψυχής και διακοπές στον Καναδά με λεφτά των Ελλήνων υποζυγίων. Τέλος πάντων κακεντρεχείς και πληρωμένοι υπάρχουν παντού οι οποίοι όλη μέρα ψάχνουν να βρουν. Λοιπόν σημασία έχει να μοιραστώ την εμπειρία καθώς αυτές οι συμμετοχές σε τέτοιες διεθνείς οργανώσεις είναι ευκαιρία για την προβολή της χώρας μας διεθνώς.

Θα ξεκινήσω από το τέλος λοιπόν καθώς βάδιζα προς το αεροσκάφος μέσω φυσούνας από το Τορόντο έπεσε το μάτι μου σε μια διαφήμιση που όταν την είδα νόμιζα οτι είναι δική μας και χάρηκα, ξαφνικά είδα ότι η διαφήμιση με τα ωραία αμπέλια και κάποιον αγρότη να κρατάει ένα τσαμπί και να λέει η χώρα του κρασιού στον κόσμο τελικά είδα ότι αυτή είναι η Τουρκία και όχι εμείς. Σε σημείο που βλέπουν εκατομμύρια επιβάτες και έχουν την εντύπωση ότι η Τούρκοι είναι παραγωγοί κρασιού. Αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ βρε μπας, αλλά πότε αυτοί ακριβώς ανακάλυψαν την παραγωγή του κρασιού και τι κάνουμε εμείς για την προβολή τουλάχιστον προιόντων που είναι και δικά μας και παράγουμε από την αρχαιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα