Νίκες για Παναιτωλικό, Καλλονή και Εργοτέλη

Βλέπει Ευρώπη ο Παναιτωλικός

Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε την Κυριακή ο Παναιτωλικός ο οποίος νίκησε 2-1 τον Λεβαδειακό στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι από τους αντιπάλους τους κάτι που έδειξαν μέσα στο γήπεδο σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Άνοιξαν το σκορ στο 18′ με κεφαλιά του Μπικέι αλλά στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα, δέχθηκαν την ισοφάριση με τον Μουλόπουλο στο 43.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε ακόμα

πιο δυνατά και μόλις τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης σκόραρε και πάλι με τον Μπικέι ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Στο 55′ ο Κονέ αποβλήθηκε για τον Λεβαδειακό και οι γηπεδούχοι έφτασαν χωρίς μεγάλο άγχος στη νίκη.

Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Μελισσάς (46′ Γκολιάς), Μπικέ, Κούσας, Γκάλο, Γοδόι, Ζούνιορ, Θεοδωρίδης (83′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Καμαρά (68′ Μπελόν), Μπόγιοβιτς

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μάγκας (59′ Πετράτσι), Λυκογιάννης, Σκέμπης, Ιωαννίδης (72′ Γιάντσης), Μάρτινς, Κονέ, Μάντζιος (76′ Βασιλείου), Κάντζι.

Μεγάλο διπλό της Καλλονής στη Βέροια

Η Καλλονή έκανε τρεις φάσεις και σκόραρε ισάριθμες φορές φεύγοντας με το διπλό από την έδρα της Βέροιας (3-0).

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στην πρώτη φάση της αναμέτρησης, με τον Γκαρσία στο 6ο λεπτό, ενώ στο 27′ έκαναν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή της Βέροιας όταν ο Ποντάνι έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες στο διάστημα 62′-68′, αλλά η Καλλονή ήταν αυτή που βρήκε για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα. Εξαιρετική αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, ο οποίος με θαυμάσιο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Γαϊτάνος): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Σισοκό (Τραπ 46′), Αμαραντίδης (Μάνος 65′), Όστοιτς (Αποστολόπουλος 34′), Σιόντης, Καλτσάς, Ζεζίνιο, Μπαργκάν,Μπεν

ΑΕΛ Καλλονής (Μαντζουράκης): Χογκ,Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία (Γάλας 77′), Λεοζίνιο, Μανούσος (Κριπιντίρης 87′), Περόνε (Σιλιγαρδάκης 24′).

Ανατροπή και 3-1 για τον Εργοτέλη

O Εργοτέλης βρέθηκε πίσω στο σκορ με μία υπέροχη συνεργασία των παικτών του Πανθρακικού, ωστόσο ανέτρεψε τα δεδομένα και χάρη στο τελικό 3-1 επανήλθε στις επιτυχίες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Οι «κροκόδειλοι» αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Τζάνη είδαν τον Έμποου να αποβάλλεται για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ μέχρι το τέλος δέχθηκαν άλλα τρία γκολ.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Κοιλιάρας, Καρντόσο (Αναστασάκος 46′), Βερπακόφσκις (Χαντί 79′), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Μπουχαλάκης (Ρομάνο 57′), Διαμαντάκος.

Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Λαδάκης (Ζεκίνια 65′), Κάσες, Έμποου, Μπαϊκαρά (Κατσικοκέρης 82′), Χρήστου, Ρομέου, Τζάνης (Σκλιοπίδης 46′), Ιγκόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα