Τις τρομοκρατικές οργανώσεις ερευνά η αστυνομία

Οι πρώτες εκτιμήσεις , όπως αναφέρει το «Βήμα της Κυριακής», κατευθύνουν στην επανεξέταση της δράσης των τρομοκρατικών οργανώσεων, ενώ ενδέχεται να υφίσταται συνεργασία μεταξύ των ομάδων της νέο-τρομοκρατίας, όπως συνέβη και κατά το παρελθόν.

Μάλιστα, εικάζεται πως άλλες οργανώσεις αναλάμβαναν τις ένοπλες επιθέσεις κι άλλες τις ένοπλες ληστείες μέσω των οποίων «τροφοδοντούνταν» οι πρώτες.

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν αν μέλη οργανώσεων που έδρασαν κατά το παρελθόν έχουν ενταχθεί στη νέα

οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία φέρεται να εμπλέκονται ο Νίκος Μαζιώτης κι η Πόλα Ρούπα.

Πάντως, κεντρικό ρόλο εικάζεται πως διαδραματίζουν οι «Συνομωσίες Πυρήνων της Φωτιάς» κομμάτι των οποίων είναι κι η «Σέχτα Επαναστατών», ενώ στον πυρήνα των ερευνών είναι κι η σχέση των ως άνω οργανώσεων με την αναρχική ομοσπονδία FAI, που επιδιώκει την αναβίωση του «αντάρτικου πόλης».

Την ίδια στιγμή οι ενδείξεις της Αστυνομίας κατευθύνονται σε νεαρό που είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις, αλλά η προσαγωγή του αναστέλλεται μέχρι να ολοκληρωθούν η ανάλυση κλήσεων κι οι σχετικές παρακολουθήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα