ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΤΟ EMIRATES O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ουκ ολίγα προβλήματα φιλοξενείται απόψε στις 21:45 (ΝΕΤ) από την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League με στόχο την ευρωπαϊκή υπέρβαση ή τουλάχιστον μία ανάλογη εμφάνιση με την περσινή στο γήπεδο των «κανονιέρηδων».

Ο Ολυμπιακός

υποδέχεται απόψε στις 21:45 (ΝΕΤ) την Αρσεναλ στο Λονδίνο για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και καλείται να κάνει την υπέρβαση για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά και για να ανέβει ψυχολογικά η ομάδα μετά το κακό ξεκίνημα και την ήττα στο Φάληρο από τη Σάλκε.

Τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να βρίσκεται αντιμέτωπος με τρία σημαντικά προβλήματα:

Απουσίες: Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ουκ ολίγες απουσίες κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει το δεξί άκρο της άμυνας. Η απώλεια του τραυματία Τοροσίδη είναι σημαντική και αυτό το γνωρίζει ο Ζαρντίμ, ο οποίος βλέπει πως σε συνδυασμό με την απουσία Φέισα τα… κουκιά είναι μετρημένα. Η λογική λέει ότι ο Μανιάτης θα παίξει δεξί μπακ και ο Μοντέστο στα χαφ, ωστόσο η χρησιμοποίηση του Ντιακιτέ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τζεμπούρ: Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα και σίγουρα ο πιο φορμαρισμένος παίκτης δεν θα είναι απόψε στο Λονδίνο. Ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Πανθρακικό ήταν πιο σοβαρός από ό,τι φαινόταν αρχικά, με αποτέλεσμα ο Ζαρντίμ να ψάχνει τον αντικαταστάτη του στην ενδεκάδα, ο οποίος προφανώς θα είναι ο Μήτρογλου. Η απουσία του Ράφικ Τζεμπούρ είναι αν μη τι άλλο σοβαρή ειδικά για ένα τέτοιο ματς.

Κλίμα: Αρκετά είναι τα περιστατικά που έχουν συμβεί στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού που έχουν απειλήσει με γκρέμισμα το οικοδόμημα του Ολυμπιακού. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή μετά τον αγώνα με τη Σάλκε και την εντός έδρας ήττα. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν με νύχια και με δόντια μακριά από την ομάδα τις εντάσεις, ωστόσο το σίγουρο είναι πως όλα θα είναι καλά και… «θα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», που έλεγε και ο Ηλιόπουλος, αν οι Πειραιώτες πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε κόντρα στην Άρσεναλ. Ή τουλάχιστον αν η απόδοση είναι πολύ καλή όπως, για παράδειγμα, έγινε πέρυσι στο αντίστοιχο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα