ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ Η ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ

Άλλαξε τα πλάνα της και δεν θα κάνει τηλεοπτική καριέρα η σύντροφος του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, μετά τη θύελλα αντιδράσεων.

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι το μήνυμα υποστήριξης του πολιτικού αντιπάλου της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στο twitter ήταν λάθος.

«Το να είσαι η σύντροφος του προέδρου και να εργάζεσαι για ένα τηλεοπτικό δίκτυο μπορεί να δημιουργήσει ερωτηματικά έως και πρόβλημα. Για τον λόγο αυτόν δεν έδωσα συνέχεια», εξήγησε στην εφημερίδα Ouest-France.

Όταν ερωτήθηκε για τον μέλλον της ως δημοσιογράφου,

η Βαλερί Τριερβελέρ δήλωσε ότι είναι δημοσιογράφος του Paris Match από 22 ετών, όπου διατηρεί μία πολιτιστική στήλη. «Έχω την ευθύνη των παιδιών μου και δεν βλέπω πώς θα ανταποκρινόμουν χωρίς μισθό».

Η ατύπως «πρώτη κυρία» της Γαλίας παραδέχθηκε επίσης ότι το μήνυμα υποστήριξης προς τον Ολιβιέ Φαλορνί, τον πολιτικό αντίπαλο της Σεγκολέν Ρουαγιάλ, πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του προέδρου της Γαλλίας , ήταν σφάλμα.

«Υπήρξα αδέξια αφού ερμηνεύθηκε εσφαλμένα. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πλέον δεν ήμουν μία απλή πολίτης. Αυτό δεν θα ξανασυμβεί. Η Σεγκολέν Ρουαγιάλ είναι προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, δεν βλέπω πώς το να μιλά κανείς γι΄αυτήν είναι ταμπού. Όπως δεν είναι ταμπού για τον Φρανσουά να διασταυρωθεί μαζί της στη Νέα Υόρκη» επιμένει ωστόσο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Φρανσουά Ολάντ και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ βρέθηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο, χωρίς να χαιρετηθούν στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Ο πρόεδρος της Γαλλίας έκανε στροφή και πήρε άλλον δρόμο για να μην διασταυρωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα