Με τη σφραγίδα του Μέσι η Αργεντινή

Mπορεί να μην ικανοποίησε με την απόδοσή της, ωστόσο η Αργεντινή βρήκε τον τρόπο να λυγίσει στο Μαρακανά τη γενναία Βοσνία με 2-1. Με γκολ άρχισε το τουρνουά ο Μέσι.

Το αρχικό σχήμα που επέλεξε ο Αλεχάντρο Σαμπέγια για την Αργεντινή δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο να πιάσει καλή απόδοση η ομάδα του. Μόλις στο 2' όμως οι Αργεντίνοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με το αυτογκόλ του Κολάσινατς και έτσι η δουλειά του απλοποιήθηκε στη συνέχεια.

Οι Βόσνιοι, στο πρώτο ματς της ιστορίας

του σε Μουντιάλ, κέρδισαν τις εντυπώσεις με το ψυχομένο παιχνίδι τους, δεν κατάφεραν όμως να σκοράρουν παρά τις ευκαιρίες τους. Ο Μέσι, αντίθετα στο 65', με γκολ χαρακτηριστικό της κλάσης του έγραψε το 2-0 και δημιούργησε μαξιλαράκι ασφαλείας.

Η Βοσνία συνέχισε, προς τιμήν της, να παίζει ποδόσφαιρο και στο 84' δικαιώθηκε για την επιμονή της πετυχαίνοντας τουλάχιστον το γκολ της τιμής.

Αργεντινή: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Καμπανιάρο (46' Γκάγκο), Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Μασεράνο, Ροντρίγκες (46' Ιγκουαΐν), Ντι Μαρία, Μέσι, Αγκουέρο (87' Μπίγλια).

Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Μούτζα (69' Ιμπίσεβιτς), Μπίτσακτσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Χαΐροβιτς (71' Βίστσα), Πιάνιτς, Λούλιτς, Μισίμοβιτς (74' Μεντούνιανιν), Τζέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα