«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΥΘΥΝΗΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ»

«Φοβάμαι για την επόμενη μέρα. Υπάρχει κανένας Ελληνας που δεν φοβάται;» δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγες ώρες πριν ανοίξει η κάλπη και επαναλαμβάνει ότι η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης «αλλιώς ο τόπος οδηγείται στην καταστροφή». 

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει πως «η ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ είναι ο μοχλός που πρέπει να χρησιμοποιήσει

το εκλογικό σώμα για να πάμε στην κυβέρνηση εθνικής συνευθύνης», ενώ «βλέπει» ακόμα και θέμα εθνικού διχασμού.

Επαναλαμβάνει πάντως ότι «το δίπολο ΝΔΣΥΡΙΖΑ είναι τεχνητό, επικίνδυνο και αδιέξοδο» και πως «αν υποτεθεί ότι σχηματίζεται αριθμητικά μια κυβέρνηση, με 151 βουλευτές, υπάρχει πρόβλημα νομιμοποίησης, κοινωνικής συναίνεσης και συμμετοχής, υπάρχει πρόβλημα διεθνούς αξιοπιστίας».

Ο κ. Βενιζέλος αφήνει να εννοηθεί ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα κρίνει την επόμενη μέρα στο κόμμα και σχολιάζει: «Τα εσωκομματικά θα τα δούμε μετά τα εθνικά θέματα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω νωπή εντολή να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ στη νέα εποχή και θα το κάνω. Εχουμε δουλειά να κάνουμε. Αυτό πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τα στελέχη, όχι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα