ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ

23:00 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

«Η ακυβερνησία θα υπάρχει όσο εφαρμόζεται αυτή η πολιτική η οποία είναι αναντίστοιχη με τη λαϊκή βούληση» εκτίμησε η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη μιλώντας στο Δημαρχείο Αχαρνών και τόνισε ότι το κόμμα της θέλει να σταματήσει τον κατήφορο της χώρας.

Η Λούκα Κατσέλη  κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά,

ότι «προεκλογικά ποζάρουν σαν να είναι άλλοι» και εκτίμησε ότι «τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου θα οδηγήσουν μαθηματικά τη χώρα σε στάση πληρωμών».

«Η Κοινωνική Συμφωνία θέλει να σταματήσει τον κατήφορο που συμπαρασύρει στο διάβα του νοικοκυριά και επιχειρήσεις, εξαθλιώνει εργαζόμενους και μισθωτούς, και οδηγεί τους νέους στην ανεργία» τόνισε η ίδια.

Κατηγόρησε δε τόσο τον Ευάγγελο Βενιζέλος όσο και τον Αντώνη Σαμαρά ότι υπέγραψαν το δεύτερο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση «χωρίς να διαπραγματευτούν, παρότι μπορούσαν».

Επιπλέον, ανέφερε ότι, παρά τις δεσμεύσεις του περί των αντιθέτων, ο κ. Βενιζέλος έχει υπογράψει για μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και για επιτήρηση της χώρας έως το 2020.

Απατώντας στο δίλημμα γιατί  κάποιος να προτιμήσει την Κοινωνική Συμφωνία έναντι της ΔΗΜΑΡ ή του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Έχουμε δώσει δείγματα γραφής» και πρόσθεσε ότι πολλά από τα στελέχη του κόμματος προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και πιστεύουν πως «τώρα πρέπει να αρχίσει ξανά το ταξίδι ανασυγκρότησης της προοδευτικής παράταξης στον τόπο».

Τέλος, επισήμανε ότι «η μάχη δεν είναι μόνο ενάντια στην τρόικα, αλλά απέναντι και σε ένα κλειστό κύκλωμα εξουσίας που γίνεται ολοένα και πιο δυνατό και στο οποίο πρέπει να βάλουμε μια κόκκινη γραμμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα