«ΠΥΡΑ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

22:45 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Γ. Καρατζαφέρης, ενώ υποσχέθηκε ότι θα… στείλει παρέα στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Κατά την ομιλία του,  στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση

του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο «Πόρτο Παλλάς», τόνισε: «κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους και προσπαθούν να κοροϊδέψουν και τους Έλληνες».

Για τον πρόεδρο της Ν.Δ. τόνισε ότι διακατέχεται από πανικό, τάζει τα πάντα και θυμίζει τη στρατηγική του Γιώργου Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, με το «λεφτά υπάρχουν».

«Τολμώ να δεσμευτώ ότι μπορώ να δώσω λύση στο πρόβλημα της χώρας. Τολμώ να δεσμευτώ ότι θα διώξω τους λαθρομετανάστες. Τολμώ να δεσμευτώ ότι θα εξασφαλίσω αυτάρκεια και επάρκεια στην Ελλάδα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ουδέποτε πρόδωσα, όπως έκαναν άλλοι, ουδέποτε είπα ψέματα στον ελληνικό λαό, ουδέποτε έβλαψα την Ελλάδα», πρόσθεσε.

«Κάποιοι έκλεψαν και δεν ήταν ένας», είπε για τα εξοπλιστικά προγράμματα και δήλωσε ότι πρέπει να γίνει έρευνα και για τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ, που υπέγραψαν μαζί με τον κ. Τσοχατζόπουλο.

Τέλος υποσχέθηκε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα φέρει τέτοιες υποθέσεις από τη Δευτέρα και πρόσθεσε : «Δεσμεύομαι απέναντι στον κ. Τσοχατζόπουλο. Ακη Τσοχατζόπουλε, εκεί που βρίσκεται, σύντομα θα σου στείλουμε παρέα».

Keywords
Τυχαία Θέματα