ΣΑΜΑΡΑΣ: ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ Τ’ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ

21:10 3/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Στις δύο πάγιες θέσεις του, την… ανάπτυξη και τη λαθρομετανάστευση στόχευσε για ακόμη μία φορά ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο Ζάππειο.

Εν μέσω σημαιών, συνθημάτων και καπνογόνων, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ισχυρή εντολή για να τα αλλάξει όλα και τόνισε ότι τη Δευτέρα η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε τα άλλα κόμματα ότι ασχολούνται

με το χθες, καταγγέλλουν ο ένας των άλλον και ζητάνε συγγνωμη για τα λάθη τους. «Εμείς παραμερίζουμε το χθες και ανοίγουμε δρόμο για τη λεωφόρο της ανάπτυξης», ανέφερε.

Υποστήριξε ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε δύο αντιπάλους, το Μνημόνιο του ΠΑΣΟΚ και την Αριστερά, την οποία κατηγόρησε ότι έδιωχνε τουρίστες και επενδύσεις και χάιδευε κουκουλοφόρους.

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε στη λαθρομετανάστευση, επαναλαμβάνοντας τη θέση της Ν.Δ. ότι πρέπει να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες από τη χώρα.

Επιτέθηκε για άλλη μια φορά στο νόμο του Γιάννη Ραγκούση για την ιθαγένεια, ενώ χαρακτήρισε ολέθρια την επιλογή Παπανδρέου για δημοψήφισμα, υποστηρίζοντας ότι μας οδήγησε σε ευρωπαϊκή απομόνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα