Καρφιά Κρίτωνα κατά Όλγας και Μπένι

Μόλις πρόσφατα, εξάλλου, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος, Γιάννης Μανιάτης, είχε σπεύσει να τον αδειάσει άγαρμπα, όταν ο ευρωβουλευτής είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των υποθαλασσίων ερευνών στο Ιόνιο για υδρογονάνθρακες. Μάλιστα, ο Μανιάτης είχε υπονοήσει ότι… η ελληνική οικονομία κινδυνεύει από ορισμένες ενέργειες, όπως οι ερωτήσεις του Κρίτωνα Αρσένη.
Εχθές, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι οι σχέσεις Αρσένη-ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στο ναδίρ. Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο Κρίτων

Αρσένης επανέλαβε τις καταγγελίες του για την ύπαρξη «ψιθυριστών» της τρόικας, οι οποίοι υπαγορεύουν στους «τροϊκανούς» τι να ζητήσουν. Μάλιστα, εξαπέλυσε επίθεση στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ετοιμάζεται να περάσει από τη Βουλή νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο αν κάποιος επενδυτής θέλει να πραγματοποιήσει τουριστική επένδυση, δε θα.. δεσμεύεται από τους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς νόμους του ελληνικού κράτους. Όταν, λοιπόν, ο Αρσένης ρωτήθηκε αν έχει πληροφορήσει για όσα λέει και τον πρόεδρο του κόμματός του, τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο ευρωβουλευτής δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει ότι… δεν ανταλλάσσει κουβέντα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Οι παρεμβάσεις μου είναι δημόσιες, όποιος θέλει τις ακούει», απάντησε. Και ο νοών νοείτω.

Keywords
Τυχαία Θέματα