Ήθελα να κάνω ένα δώρο στον Άγγελο…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ (τη λεγόμενη Κ17), Στέλιος Πόζογλου, μιλά στο matrix24.gr για την ενέργειά του να αφιερώσει το γκολ που σημείωσε στον αδικοχαμένο νεαρό άσο του Άρη Αγγελο Τσιπούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα από παθολογικά αίτια.

«Δεν το σκέφτηκα πολύ. Ήθελα να το κάνω. Ήμασταν καλοί φίλοι και στο γήπεδο και στο σχολείο. Κάναμε παρέα ως συμμαθητές. Ήμασταν δεμένοι, μέναμε κοντά και περνούσαμε

πολλές ώρες μαζί. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι πέθανε και ήθελα να του κάνω αυτό το δώρο. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ», δηλώνει ο νεαρός παίκτης εμφανώς συγκινημένος και συμπληρώνει:

«Μόνο μέσα στο γήπεδο ήμασταν αντίπαλοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Αυτό θα ήθελα να το περάσω και ως μήνυμα, να το καταλάβει ο κόσμος. Ποδόσφαιρο είναι, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Πρέπει να καταλάβουν οι οπαδοί ότι ΠΑΟΚ και Άρης είναι εχθροί μόνο εντός αγωνιστικών χώρων. Δεν χρειάζεται να χάνονται ανθρώπινες ζωές για να το καταλαβαίνουμε αυτό».

Ο Στέλιος Πόζογλου θέτει υποψηφιότητα για το βραβείο fair play, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Αυτό που μετρά είναι η κίνηση από έναν ποδοσφαιριστή που αύριο-μεθαύριο θα μπει στη μεγάλη κατηγορία. Τέτοιους παίκτες χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτά τα μυαλά θέλουν οι υγιείς φίλαθλοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα