ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εσύ τι αφίσα θα σχεδίαζες αν σου ζητούσαν να κάνεις μια ευχή για τη χώρα σου;  Παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας με θέμα μια ευχή για την Ελλάδα, αποφάσισαν να διοργανώσουν οι υπεύθυνοι της 1ης Μπιενάλε της Σαντορίνης.

Έναν παγκόσμιο διαγωνισμό αφίσας με θέμα αμιγώς ελληνοκεντρικό αποφάσισαν να διοργανώσουν οι υπεύθυνοι της 1ης Μπιενάλε της Σαντορίνης, οι οποίοι καλούν καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο να δημιουργήσουν μία αφίσα με τη δική τους ευχή για

την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών «Στόχος του διαγωνισμού είναι Φιλέλληνες καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο να συμβάλλουν στη στήριξη του ονόματος της Ελλάδας στο εξωτερικό». Τα έργα που θα διακριθούν θα ταξιδέψουν για δύο μήνες (από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2013) σε 24 πόλεις σε όλη την υφήλιο –από το Τόκιο μέχρι το Σάο Πάολο- ενώ κατόπιν θα εκτεθούν στον Πύργο Σαντορίνη από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβρη.

Η περίοδος για την υποβολή συμμετοχών ξεκίνησε ήδη από τις 14 Αυγούστου ενώ πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 30 του Σεπτέμβρη. Το κόστος εγγραφής είναι 40 ευρώ ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να βρουν τους αναλυτικούς όρους και προϋποθέσεις στο http://www.santorinibiennale.gr/design-a-wish-for-greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα