Η Τούμπα φλέγεται

Με τον Ολυμπιακό να έχει το ισχνό προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου (επεισοδιακού) αγώνα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 20:00 στην κατάμεστη Τούμπα τους πρωταθλητές Ελλάδας με σκοπό το σκορ εκείνο που θα του δώσει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος έχει το πλεονέκτημα του εκτός έδρας γκολ,

οπότε με σκορ 1-0 μπορεί να πάρει αυτός το εισιτήριο, ενώ ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της νίκης, οπότε μπορεί να παραταχθεί με πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα για να πάρει αυτός την πρόκριση για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και δη σε αυτό του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να πλαισιώσει στο κέντρο τους Νάτχο και Κάτσε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ενώ ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης θα είναι στα δεξιά της επίθεσης.

Ετσι το βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Μ. Τετάρτης αναμένεται να είναι το εξής: Ο Γλύκος θα είναι τερματοφύλακας και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα βρίσκονται οι Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε και Τζαβέλλας. Στο κέντρο θα είναι οι Κάτσε, Κατσουράνης και Νάτχο, αριστερά στην επίθεση ο Λούκας, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.

Στον Ολυμπιακό, Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς της Τούμπας, από την οποία απουσιάζει ο Χοσέ Χολέμπας που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Δεν θα ταξιδέψουν επίσης στη Θεσσαλονίκη οι τραυματίες Πέρες (ρήξη χιαστών, θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Οκτώβριο), Σιόβας (ανέτοιμος) και Βέργος, ενώ για λόγους τακτικής δεν χώρεσαν στην 18άδα του Μίτσελ οι Ιμπαγάσα, Στσέποβιτς, Πελέ και Μιγκέλ Τόρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα