Η πανσέληνος στον Αιγόκερο

Κριός

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Ο καλύτερος τρόπος να το ευχαριστηθείς είναι το φλερτ και τα μακροβούτια. Αντηλιακό μην ξεχάσεις, γιατί μετά δε φτάνουν όλα τα γιαούρτια στο ψυγείο για την πλάτη σου.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον ξορκίσεις δεν γίνεται, να τον αποφύγεις επίσης αδύνατον, οπότε απόλαυσέ τον – ένα ΣΚ με το έτερον ήμισυ στο οικογενειακό εξοχικό (χωρίς το σόι εκεί, εννοείται) μπορεί να αποδειχτεί super.

3)

19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Πολύς. Μη σου πω ότι αρχίζουν να σου μπαίνουν και σκέψεις για βέρες.

Ταύρος

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Ξοδεύοντας για σένα. Πριν βιαστείς να μας τρίψεις το άδειο πορτοφόλι σου στα μούτρα και να βγάλεις πύρινο λογύδριο περί κρίσεως, σου διευκρινίζουμε πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα να ξοδέψεις, εκτός από ευρώ. Ένα από αυτά είναι ο πολύτιμος Χρόνος…

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Εκ βαθέων συζητήσεις καρδιάς με αδέλφια, ξαδέρφια, γείτονες και άλλες παρεξηγημένες προσωπικότητες. Ένα καφεδάκι με εγκάρδιο μπλα μπλα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, και θα έχεις και περισσότερο θάρρος κάθε φορά που ξεμένεις από SKIP ή ζάχαρη.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πιά; Και πάλι, ο ιππότης ή η πριγκήπισσα μπορεί να προκύψει μέσα από οικογενειακές συγκεντρώσεις ή τον φιλικό σου κύκλο!

Δίδυμοι

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Εφευρίσκοντας ακόμη έναν πολύ διασκεδαστικό εαυτό για να τον μοιραστείς με την ανθρωπότητα (και να διεκδικήσεις Νόμπελ που δεν μας άφησες να πεθάνουμε από βαρεμάρα κι επανάληψη).

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Μετρητά, ει δυνατόν. Και μετά ράψε το πορτοφόλι σου. Με πετονιά. Έτσι μπορεί και να σε βρουν οι διακοπές με χρήματα στην τσέπη.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Αρκετός για να πετάξεις αναφυλαξία. Εκτός κι αν κρατήσεις μόνο την έμπνευση και την εφαρμόσεις στην καριέρα σου, ζωγραφίζοντας αγγέλους και κερδίζοντας προαγωγές.

Καρκίνος

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Το φόρτε σου είναι η πανσέληνος, κι ένα νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα, μοναχικά ή με παρέα, μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά ιαματικό.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη με το ωραιότερο χαμόγελό σου και να πεις τραγουδιστά «Happy birthday υπέροχε Εαυτέ μου!»

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πιά; Η αλήθεια είναι ότι αυτή η όψη μπορεί να σε φτάσει στα έσχατα της Καρκινιάς σου. Και ναι μεν εσύ είσαι γεννημένος/η για να παίζεις την «Αναδυομένη», οι άλλοι γύρω σου όμως, μήπως θέλουν να δουν περιπέτεια; Λέω ‘γω τώρα;

Λέων

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Με φίλους καινούργιους και παλιούς, με μαζώξεις, με μουσική και επικοινωνία, με άφθονο κέφι. Στις 23/6, είστε η ψυχή του πάρτι!

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον αφήσεις να φωτίσει τα σκοτάδια της ψυχής σου και να διώξει και την τελευταία ανάσα βαρυχειμωνιάς. «Here comes the summer sun..»

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Περισσότερος από όσον χρειάζεται, κι έτσι και δεν κατεβάσεις ΧΘΕΣ από το βάθρο του αυτόν/ήν τον μικρομεσαίο/α που ανεχόσουν μόνο και μόνο για το (υπερεκτιμημένο) σεξ, η αστρολόγος σου θα χειροδικήσει. Και δεν το θέλεις, Λέοντα.

Παρθένος

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Είτε βαφτίζοντας τη νέα σου επιχείρηση, είτε οργανώνοντας το ντεμπούτο της στην αγορά. Λάμπεις Μπάμπη μου!

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον αφήσεις να φωτίσει το φιλικό σου κύκλο και να κρατήσεις σημειώσεις ως προς το ποιόν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ μπορείς να εμπιστευθείς.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Τόσος που σε έχουμε με τα υπογλώσσια, τον πρακτικό τον άνθρωπο! Έχε ωστόσο ανοιχτά τα μάτια σου για μία ερωτική ευκαιρία που έρχεται μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον…

Ζυγός

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Όλοι οι δρόμοι οδηγούν μακριά από δω – ένα ταξιδάκι για δύο είναι ό,τι πρέπει. Κι όσο λιγότεροι το γνωρίζουν, τόσο το καλύτερο.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να δοξάζεις το Θεό που, μαζί με τον Ερμή, φροντίζουν την καριέρα που εσύ έχεις γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων σου παίζοντας το Ρωμαίο (ή την Ιουλιέτα).

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Έλα που δε σ΄αρέσει, Ζυγέ! Εσύ με αυτά τρέφεσαι – κι αν δεν έχεις (ακόμα) αγκαλιά το αντικείμενο του πόθου σου, κράτα ό,τι στίχο ή τραγούδι γράψεις αυτή την εποχή. Μπορεί μια μέρα να σε κάνουν διάσημο/η.

Σκορπιός

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Μας ειρωνεύεστε, έτσι; Με τέτοιο νταχτιρντί στο ζώδιό σας lately, απορούμε και που σηκωθήκατε από το κρεβάτι για να μας ρωτήσετε. Συνεχίστε έτσι, διότι εσείς όποτε δεν κάνετε έρωτα κάνετε ζημιές.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον χρησιμοποιήσεις (με ρέγουλα) για να μαυρίσεις – ο μήνας που ανοίγεται μπροστά μας είναι ιδανικός για μακρινές διακοπές με το ταίρι σου. Και μη μας αρχίζεις με τα λεφτά (πληρώνουν αδρά στη Νορβηγία για τη συγκομιδή της φράουλας…)

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Ακριβώς όσος χρειάζεται για να τον/την πάρετε να φύγετε, σ΄άλλη γη σ΄άλλα μέρη, που κανέναν δεν ξέρετε, και κανείς δε σας ξέρει…

Τοξότης

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Επισημοποιώντας μία σχέση που σου δίνει χαρά, ίσως;

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον ντύσεις με σεξ, κι άλλο σεξ, πολύ περισσότερο σεξ. Το καλοκαίρι προσφέρεται για να γδύνεται το σεξ από ό,τι βαρύγδουπο το φορτώνουμε τον υπόλοιπο χρόνο και να γίνεται απλό, αβίαστο και fun. Οκ, όχι για όλους, αλλά εσείς οι Τοξότες τέτοια θέλετε.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Η αστρολόγος σου κατανοεί τη δυσπεψία σου ως προς τον ρομαντισμό ως attitude γενικότερα, αλλά και τι να σου κάνω που αυτή είναι η όψη, και σε βρίσκει και στα του οίκου; Απόλαυσε την ανακωχή με τους οικείους σου, αλλά μην επιτρέψεις κανέναν να στο παίξει μάρτυρας.

Αιγόκερως

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στο ζωδιάκι μου (23/6); Και μόνο που θες να γιορτάσεις κάτι, είναι ένα βήμα προς τον ήλιο! Είναι ιδανική ημερομηνία για να ξεκινήσεις χειροπιαστά τη φροντίδα του εαυτού σου. Μία καλύτερη διατροφή; Μία νέα μορφή άσκησης; Κάποιες αλλαγές στη ρουτίνα που όμως κάνουν τη διαφορά; Διαλέγεις και παίρνεις.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον αφιερώσεις στο ταίρι σου, να βγάλεις και τα γυαλιά ηλίου που φοράς όσον αφορά αυτόν/η και τη σχέση σας, και να πεις τα σύκα σύκα. Και μετά να αποφασίσεις αν τα σύκα τα τρως, ή σε φουσκώνουν.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πιά; Αρκετός για να γίνει η συνδετική ύλη για τους «πλίνθους ατάκτως ερριμένους» της προσωπικής σας ζωής.

Υδροχόος

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Αφιερώνοντάς την α) σε δημιουργία β) στο παιδί σου ή στο παιδί μέσα σου γ) σε κείνον τον/την Έναν/Μία που σε κάνει να προσυπογράψεις ότι δεν είναι όλα εγκεφαλική διαδικασία.

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον κάνεις φροντίδα για τον εαυτό σου. Μία προσεγμένη διατροφή και διακοπές θα ηρεμήσουν πολύ τα νεύρα σου και θα κάνουν ευτυχισμένους τους γύρω σου.

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Το θέμα δεν είναι πόσος ρομαντισμός – το θέμα με σας είναι σε ποιόν τομέα παθαίνετε ρομαντισμό. Στα οικονομικά σας πχ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Μήπως ένα καπελάκι πλατύγυρο έκρυβε την ταμπέλα «θύμα» στο μετωπάκι σας;

Ιχθείς

1) Πώς να γιορτάσω την πανσέληνο στον Αιγόκερω (23/6); Με εμπνευσμένο cocooning, θαλασσινά που είναι και αφροδισιακά και ρομαντικές ταινίες – παραδεχτείτε το, τελευταία η μόνη διαδρομή που κάνετε με χαρά είναι μέχρι το κρεβάτι σας, και όχι για να κοιμηθείτε. Οπότε γιατί να τρέχετε έξω;

2) Τι να τον κάνω τον Ήλιο στον Καρκίνο (21/6); Να τον επενδύσετε σε έρωτα, φλερτ, παιχνίδι…να ξαναγίνετε ετών 7, να ανακαλύψετε εκ νέου τη χαρά της ζωής, και να μετράτε τις μέρες με παγωτά και μπάνια!

3) 19/6 – Ήλιος σύνοδο με Δία! Πόσος ρομαντισμός πια; Πολύς. Ακόμα και για Ιχθείς. Σας πάει όμως!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdancer

Keywords
Τυχαία Θέματα