Η ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ 16 ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Το πρωτάθλημα αρχίζει και το matrix24.gr ακτινογραφεί τις 16 ομάδες της Super League δίνοντας τις προβλέψεις του για τη νέα σεζόν.


Με αρκετά προβλήματα και ομάδες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, το πρωτάθλημα της σεζόν 2012-2013 αρχίσει σήμερα και το matrix24.gr επιχειρεί την ακτινογραφία των 16 ομάδων και αναλύει στους στόχους τους.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:

Πάλεψε για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα και τα κατάφερε.

Κράτησε τον Φερέιρα στον πάγκο, κινήθηκε σχετικά φτωχά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά πήρε τον Σισοκό και ψάχνει την επιστροφή στον θρόνο του πρωταθλητή. Δεν έχει, όμως, τον Λέτο και αυτή είναι μια μεγάλη απουσία κάτι που φάνηκε και πέρυσι, στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το πιθανότερο είναι πως θα τερματίσει δεύτερος. Ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος είναι δύσκολος, αλλά όχι απραγματοποίητος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Τι μπορούμε να πούμε περισσότερο για τον Ολυμπιακό που δεν το γνωρίζετε. Εχει δυνατή διοίκηση, δυνατή ομάδα, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και λογικά θα κατακτήσει και αυτό το πρωτάθλημα. Εκτός αν το Champions League… πάρει τα μυαλά.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Το 40ο πρωτάθλημα είναι πιο κοντά από ποτέ

ΑΕΚ:

Εχει οικονομικά προβλήματα, νέους (και σε ηλικία) παίκτες και έναν προπονητή (Βαγγέλη Βλάχου) σε ρόλο κασκαντέρ σε… αποστολή αυτοκτονίας. Ξεχάστε την ΑΕΚ που ξέρατε.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Η διατήρηση της αξιοπρέπειας και η αποφυγή των περιπετειών είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ που είναι πιθανό να παλέψει για την παραμονή. Εκτός αν έρθει ο… θείος από το Λονδίνο.

ΠΑΟΚ:

Με τον Special One του ελληνικού ποδοσφαίρου στην τεχνική ηγεσία (Γιώργος Δώνης) και τον βασικότερο κορμό να παραμένει και εφέτος, ο ΠΑΟΚ στοχεύει ψηλά έχοντας ως πρώτο στόχο την δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Champions League. Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη σκόρπισε χαμόγελα, αρκεί να μη φύγει ο Σαλπιγγίδης…
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι οι βασικοί ανταγωνιστές του Ολυμπιακού. Δύσκολα θα κάνει την υπέρβαση ο ΠΑΟΚ και θα αρκεστεί στα πλέι οφ δίνοντας μάχη για το… σεντόνι.

ΑΡΗΣ:

Βρίσκεται στην ίδια δύσκολη θέση με την ΑΕΚ και με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο θα προσπαθήσει να περάσει η χρονιά δίχως προβλήματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Εχασε παίκτες, αλλά λογικά θα σωθεί. Μέχρι εκεί…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:

Εχει έτοιμη ομάδα, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, βγάζει υγεία και -το σημαντικότερο- έχει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Ο Ατρόμητος βαδίζει με σταθερά βήματα στην καθιέρωσή του στην κατηγορία. Πάει η εποχή που ήταν μια μικρομεσαία ομάδα…
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Σίγουρα τα πλέι οφ. Το θέμα είναι σε ποια θέση θα τερματίσει στην κανονική περίοδο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ:

Είναι από τις ομάδες που επενδύουν και δεν παίζουν στην κατηγορία απλώς για τη συμμετοχή. Με έναν πολύ καλό προπονητή στον πάγκο (Σάκη Τσιώλη) και αξιόλογους ποδοσφαιριστές πάει για μεγάλα πράγματα.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Κάτι λιγότερο από τα πλέι οφ θα είναι αποτυχία.

ΟΦΗ:

Πιστοποιητικό δεν έχει, ουδείς γνωρίζει το μέλλον και μ

Keywords
Τυχαία Θέματα