Η Lagy Gaga, ο Jeff Koons και… το ιπτάμενο φόρεμα

«Το να είμαστε όλοι εδώ σήμερα, με τον Τζεφ Κουνς, την Μαρίνα Αμπράμοβιτς, τη δουλειά του Μπομπ Γουίλσον και τις φωτογραφίες των Ινέζ και Βίνουντ δείχνει πάνω από όλα στους φαν, ότι το να έχεις απλά μια καλή ιδέα, δεν φτάνει. Εάν πιστεύεις στον εαυτό σου και δουλεύεις σκληρά, κάνεις πρόβες και είσαι πειθαρχημένο άτομο, τότε αυτές οι ιδέες σε κάνουν πραγματικά να απογειώνεσαι» ανέφερε η Gaga.
Με την ευκαιρία, η 27χρονη ποπ σταρ

παρουσίασε αυτό που η ίδια αποκάλεσε, το πρώτο ιπτάμενο φόρεμα, το «Βολάντις».
Γνωστή για τα εξωφρενικά κοστούμια που χρησιμοποιεί με οποιαδήποτε ευκαιρία, δέθηκε αυτή τη φορά σε κάτι που μοιάζει με πτητική μηχανή και φορώντας μια ολόσωμη φόρμα, πέταξε μπροστά τους εκπροσώπους των μίντια. Έκανε καμιά εικοσαριά μέτρα, πριν προσγειωθεί λίγο πιο κάτω.
«Ήμασταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα να φτιάξουμε ένα ιπτάμενο φόρεμα. Είχε πλάκα και ήταν περίεργο. Έμοιαζε με ότι ήθελα για να κάνω μια επίδειξη επί σκηνής. Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο φόρεμα, αντιληφθήκαμε τη δυναμική του για τον κόσμο, για όλους. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν ο κόσμος να συμμετάσχει στη διαδικασία, να βοηθήσει στην κατασκευή του φορέματος. Όλοι μπορείτε να στείλετε τις παρατηρήσεις σας για το Βολάντις και σας υπόσχομαι ότι θα το βελτιώσουμε. Κάποια μέρα, θα έχετε και εσείς το δικό σας Βολάντις» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή: http://gr.euronews.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα