Για όλα φταίει η αυγουστιάτικη πανσέληνος

Κριός

Η πανσέληνος του Αυγούστου στις 21 του μήνα, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα ξαφνικό ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από το φιλικό σου περίγυρο – τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα, Κριέ. Πρόσεχε όμως – με την πανσέληνο τα πράγματα αποκτούν συχνά ένταση και διαστάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οπότε η αστρολόγος σου σε συμβουλεύει να περιμένεις λίγο πριν προβείς σε φλογερές εξομολογήσεις, ή, ακόμα χειρότερα, κοινοποιήσεις!

Ταύρος

Με τη βοήθεια της λαμπερής αυγουστιάτικης πανσελήνου στις 21 του μήνα, εσύ γίνεσαι επίκεντρο του ερωτικού θαυμασμού και το σπίτι σου

σημείο συνάντησης ανθρώπων που διασκεδάζουν και περνούν θαυμάσια. Με το συνδυασμό αυτό, η αστρολόγος σου είναι σίγουρη πως θα εστιάσεις στο άτομο που θα σε θέλει ερωτικά με την ένταση και το πάθος που αξίζει σε έναν/μία Ταύρο, και δε θα συμβιβαστείς με μετριότητες.

Δίδυμοι

Σύμμαχο, ασφαλώς, μπορείς να θεωρήσεις την πανσέληνο του μήνα στις 21, η οποία είναι ό,τι πρέπει για νέα ξεκινήματα, τόσο ερωτικά όσο και ρεαλιστικά – ένα μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσουν, ίσως, κι αν πας και ζευγαρωμένος ήδη ακόμα καλύτερα, Δίδυμε! Αν πάλι το ξεκινήσεις μόνος, μη πτοείσαι: υπό το φως αυτής της πανσελήνου ευνοούνται πολύ τα ερωτικά συναπαντήματα με ξένους, ή πάνω σε ταξίδια και μετακινήσεις. Έχε τα μάτια σου ανοικτά!

Καρκίνος

Η οικογένειά σου – αλλά και όσοι είναι τόσο κοντά στην καρδιά σου που τους θεωρείς οικογένεια- σε στηρίζουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν, με την ερωτική Αφροδίτη να εισέρχεται στο κατ΄εξοχήν ζώδιο των σχέσεων, το Ζυγό. Σε κάνει τον τέλειο οικοδεσπότη, σε προτρέπει να ασχοληθείς με το σπίτι σου ή να κλειστείς με τον έρωτά σου στην μικρή σου οικιακή όαση για τα «περαιτέρω» – ακόμα κι αν θέλεις να κάνεις ένα λαμπερό πάρτι στην ταράτσα ή τη βεράντα σου, η εβδομάδα αυτή είναι η ιδανική. Άλλωστε, έχουμε και πανσέληνο!

Λέων

Η πανσέληνος του Αυγούστου στον 7ο ηλιακό σου οίκο των σχέσεων και του σημαντικού άλλου της ζωής σου επικαλείται, σε μία αντίθεση με τον Ερμή στο ζώδιό σου, όλη τη λογική που διαθέτεις, και σου δείχνει έμπρακτα ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, και πιο γλυκά από τα προηγούμενα μάλιστα! Ό,τι κι αν αποφασίσεις να πράξεις, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και τον ηλιακό σου οίκο που μιλά για την επικοινωνία και το άμεσο περιβάλλον σου, μας εγγυάται πως θα σφάξεις κόσμο με το μπαμπάκι και πάλι!

Παρθένος

Η πανσέληνος του μήνα σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ερμή, στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, έρχεται να τονίσει μία πολύ σημαντική αλήθεια για κάθε Παρθένο. Πως τις εμμονές σου και τα απωθημένα σου (κυρίως τα ερωτικά, μιας και αυτά είναι και τα πλέον έντονα και δυσκολότερα να διαχειριστεί κανείς) τα σωματοποιείς. Μήπως τώρα εξηγείται ο ανεξήγητος πονοκέφαλος του τελευταίου καιρού, τα δερματικά ή οι πεπτικές δυσανεξίες;

Ζυγός

Σα να μην είναι από μόνη της η παρουσία της Αφροδίτης αρκετά ευνοϊκή, έρχεται και η αυγουστιάτικη πανσέληνος, η ωραιότερη του χρόνου, να σου φέρει στο δρόμο σου είτε την αναγέννηση μιας σχέσης που έμοιαζε να οδεύει σε τέλμα, είτε έναν νέο, συγκλονιστικό καλοκαιρινό έρωτα. Αυτός μάλιστα ο τελευταίος, αν αγνοήσεις το πόσο διαφορετικός μπορεί να είναι από ό,τι είχες μέχρι τώρα συνηθίσει και πόσο «κόντρα» μπορεί να φαντάζει με φόντο τον κοινωνικό σου κύκλο και τους φίλους σου, έχει όλα τα εχέγγυα να παραμείνει στη ζωή σου πολύ μετά τα πρωτοβρόχια!

Σκορπιός

Με την πανσέληνο στις 21 του μήνα να συντελείται στον πλέον ιδιωτικό τομέα του ωροσκοπίου σου, είναι εμφανές πως σε απασχολούν ζητήματα βαθιάς επαφής και συνύπαρξης με τον άλλο. Θέλεις να είστε ένα, θέλεις να μπορείς να είσαι ελεύθερα μαζί του ο πιο μύχιος εαυτός σου, να είσαι λυμένος, ελεύθερος, να μπορείς να κάνεις έρωτα και να αφήνεσαι εξ ολοκλήρου σε αυτό που εκείνη τη στιγμή ζεις. Πόσο όμως είναι εφικτό αυτό;

Τοξότης

Η συμβουλή της αστρολόγου σου είναι να μην παρασυρθείς σε λόγια, καυγάδες και κουβέντες που δεν εννοείς πάνω στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο στις 21 του μήνα, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσεις όχι μόνο τις διακοπές σου, αλλά και τη σχέση σου, αν δεν είσαι μόνος. Επίσης, αυτή την εβδομάδα συνιστούμε λίγο περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις – σπεύδε βραδέως, Τοξότη!

Αιγόκερως

Η πανσέληνος που συντελείται στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου ενεργοποιεί τον άξονα 2ου – 8ου οίκου σου, αναμοχλεύοντας τα ένστικτά σου. Σου θυμίζει πόσο παθιασμένα και απόλυτα θέλεις τον άλλον, και μοιάζει να ανακαλύπτεις εκ νέου τη ζήλια. Η κτητικότητα αυτή και το πάθος καλό θα είναι να εκτονωθούν ερωτικά, απογειώνοντας εαυτούς και αλλήλους, παρά να γίνουν ανακρίσεις γ’ βαθμού.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Αυγούστου απογειώνει την ψυχολογία σου τελείως, φίλε Υδροχόε – αλλά τελείως. Τυχαία άλλωστε συντελείται στο ζώδιό σας; Καθόλου! Και καθόλου επίσης τυχαία δεν είναι η αντίθεσή της με τον Ερμή στο Λέοντα, που αναιρεί σε μεγάλο βαθμό τη λογική σας, σε πράγματα και καταστάσεις που σχετίζονται με το έτερό σας ήμισυ. Η πάντα ερωτική και ενωτική Αφροδίτη από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας ωθεί να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να αφεθείτε να παρασυρθείτε .

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό σου οίκο, ένα από αυτά τα πράγματα είναι σίγουρα το σεξ, το οποίο, όταν είσαι ερωτευμένος, μπορείς να το ανάγεις σε μυσταγωγική και άκρως θεραπευτική εμπειρία, τόσο για τον εκλεκτό σου όσο και για σένα. Ναι, με την πανσέληνο του μήνα να αναδύεται, έντονη και πανίσχυρη στον 12ο ηλιακό σου οίκο του υποσυνειδήτου και των μύχιων φόβων σου, θα χρειαστεί για μία ακόμα φορά να βγάλεις στο φως τους σκελετούς της συναισθηματικής σου αποθήκης, και να γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος.

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
Τυχαία Θέματα