«ΦΑΚΕΛΛΑΚΙ» 2.500 ΕΥΡΩ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΟΤ

19:50 3/8/2012 - Πηγή: Matrix24

Στις 2.500 ευρώ ήταν η… ταρίφα για να επιστρέψουν δύο υπάλληλοι υπηρεσίας Τουρισμού την άδεια σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο λόγος για 50χρονη υπάλληλο, αλλά και την 54χρονη προϊσταμένη της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ΄εξακολούθηση.

Την καταγγελία είχε κάνει ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Πιερία, σύμφωνα με την οποία η 50χρονη υπάλληλος, του ζήτησε εκβιαστικά το ποσό των 2.500 ευρώ, για να να του επιστρέψει την άδεια λειτουργίας καταστήματο

υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

Στη διάρκεια συνάντησης, που είχε η 50χρονη με τον ξενοδόχο, κατηγορείται ότι του παρέδωσε την απόφαση για την άρση της ανάκλησης, αλλά συνελήφθη την ώρα που παραλάμβανε το «φακελάκι», με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Όπως προέκυψε από την εξέταση της, τα μισά από τα χρήματα προορίζονταν για την 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, ενώ επιπλέον παραδέχτηκε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν ενεργήσει και στο παρελθόν, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Στην συνέχεια συνελήφθη και η 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, η οποία μαζί με την συγκατηγορούμενη της θα οδηγηθούν αύριο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα