ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΜΑΣΑΔΟ

Έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή ο Πάουλο Μασάδο, ο οποίος εκτός απροόπτου θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Πάουλο Μασάδο. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την Τουλούζ (η οποία θα βάλει στα ταμεία της

περίπου 3 εκ. ευρώ) και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές με τον ποδοσφαιριστή.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος έχει πει το «ναι» στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας τόσο στη χρονική διάρκεια όσο και στα χρήματα. Ο Μασάδο θα ταξιδέψει την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι για τρία χρόνια με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα.

Πέραν του Μασάδο, ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά να κλείσει και τον στόπερ. Μετά το φιάσκο με τον Κανού, οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έχουν κλείσει κεντρικό αμυντικό, χωρίς ωστόσο να έχει βγει στην επιφάνεια το όνομά του. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για καλό όνομα, το οποίο έχει εγκρίνει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για ολοκλήρωση της υπόθεσης τα επόμενα 24ωρα.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα