Επιφυλάξεις ΔΗΜΑΡ για κρατικό προϋπολογισμό

Παράλληλα, η κ. Ξηροτύρη σήκωσε το γάντι στην επίθεση που δέχθηκε η ΔΗΜΑΡ από τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ Φίλιππο Σαχινίδη, τονίζοντας του ότι ούτε παιχνίδια ούτε ανάσα ξεκούρασης είναι αυτά που υποστηρίζει το κόμμα της αλλά είναι ιεράρχηση προτεραιοτήτων που πρέπει και το κόμμα του να κάνει.

«Αυτά που λέμε και υποστηρίζουμε εμείς δεν είναι παιχνίδια, ούτε ανάγκη ξεκούρασης κ. Σαχινίδη. Είναι ιεράρχηση προτεραιοτήτων που πρέπει να κάνετε κι εσείς», τόνισε χαρακτηριστικά

η κ. Ξηροτύρη και πρόσθεσε:

«Εμείς, ως δύναμη ευθύνης συμμετέχουμε στην κυβέρνηση για να απαγκιστρωθεί από τους επαχθείς όρους του μνημονίου και όχι για να εφαρμόζουμε την δική σας πολιτική των μνημονίων. Η υποστήριξη πρέπει να έχει αντίκρισμα, αλλά να έχει αντίκρισμα για τον έλληνα πολίτη, το λαό, τον εργαζόμενο. Επιμένουμε σε θέματα εργασιακά από την μια πλευρά και από την άλλη υποστηρίζουμε αυτή τη δημοσιονομική προσαρμογή, βάζοντας αυτές τις προτάσεις που κάποιες φαίνονται να γίνονται αποδεκτές επιβεβαιώνοντας έτσι ότι εμείς συμμετέχουμε στην κυβέρνηση με το αντίκρισμα για τον ελληνικό λαό να απαλλαγεί από τους επαχθείς όρους του μνημονίου. Κυρίως συμμετέχουμε για να συμβάλουμε όλοι σε μια πραγματική εξυγίανση της οικονομίας και της δύσκολης πραγματικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι ελληνες πολίτες».

Keywords