ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Τα γκολ των Μήτρογλου και Μασάντο από στημένες φάσεις χάρισαν στον Ολυμπιακό το τρίποντο της νίκης για την 9η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-0, επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα και επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς της προσεχούς Τρίτης με τη Μονπελιέ.

Ο Ολυμπιακός

τα βρήκε σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο ΟΦΗ, ο οποίος έδειξε σχεδόν από τα πρώτα λεπτά ότι δεν κατέβηκε στο Καραϊσκάκη για να χάσει. Μάλιστα, είχαν και ευκαιρία με τον Κουτσιανικούλη για να ανοίξουν το σκορ και να «παγώσουν» το Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ και το έκαναν καρμπόν όπως στο ματς με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Μήτρογλου σούταρε σε πρώτο χρόνο στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ και στο 42ο λεπτό έκανε το 1-0.

Το έργο του Ολυμπιακού έγινε ακόμα πιο εύκολο όταν ο Μασάντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ σκόραρε στο 55′ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέμπας, Γκρέκο, Φέισα, Αμπντούν (87′ Λυκογιάννης), Βλαχοδήμος (72′ Φετφατζίδης), Μασάντο, Μήτρογλου (80′ Πάντελιτς).

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης, Μπανούσης (61′ Μπούρμπος), Σόουζα (73′ Σαρ), Βάντο, Λαμπρόπουλος, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Βιτώρος (73′ Ζορμπάς), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα