Πλατανιάς-Κέρκυρα 1-1

Χρυσό βαθμό πήρε στο γήπεδο των Περιβολίων η Κέρκυρα με σκορ 1-1 από το γηπεδούχο Πλατανιά. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Ουτόντζι για να ισοφαρίσουν οι Φαίακες με τον Μπάρκογλου.

Ο Πλατανιάς ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα κατά το πρώτο μέρος. Με συντριπτικά ποσοστά κατοχής της μπάλας η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό της και πάτησε πολλές φορές περιοχή. Ωστόσο το γκολ ήρθε αργά, μόλις στο 41′, όταν ο Ουτόντζι

πήρε το ριμπάουντ από δοκάρι του Μαραγκουδάκη για να γράψει το 1-0.

Ο Ακης Μάντζιος υποχρεώθηκε να αλλάξει εκ των πραγμάτων πολλά πράγματα στα σχέδιά του για να βελτιώσει την εικόνα της Κέρκυρας. Χρησιμοποίησε τον Τσοκάνη και τον Γιάντση από το 46′, αργότερα έριξε στη μάχη και τον Μπάρκογλου με αποτέλεσμα η ομάδα του να κερδίσει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πιέσει. Η πίεση αυτή απέφερε καρπούς στο 79′ όταν ο Μπάρκογλου μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Γιάντσης από τον Αργυρόπουλο.

Μάλιστα, η Κέρκυρα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στη φάση που ο Αγρίτης σημάδεψε άουτ εντελώς μόνος του στο 81′. Το παιχνίδι τελείωσε με σουτ του Γιακουμάκη στο δοκάρι του Αναστασόπουλου.

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Ποτουρίδης, Τζανής, Κανακούδης, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ουντότζι, Ουκάρ (82′ Γιακουμάκης), Αναστασάκος (72′ Ναζλίδης)

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Καραλής (68′ Μπάρκογλου), Ηλιάδης, Κοντοδήμος, Λεόν, Τσουμάνης (46′ Γιάντσης), Παπαδήμας (46′ Τσοκάνης), Έντερ, Αγρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα