ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ

Βίαιες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ στο Αγρίνιο, όταν αντιεξουσιαστές συγκρούστηκαν με μέλη της Χρυσής Αυγής (και παρόντα τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση) σε καφενείο στην οδό Ενότητας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές και ένας τραυματισμός.  

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας aerasfm.gr, σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στην περιοχή των δικαστηρίων στην οδό Καλυβίων. Οι πληροφορίες λένε ότι τα επεισόδια ξέσπασαν μεταξύ αναρχικών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας ώστε να αποφευχθεί η επέκταση των επεισοδίων. Μάλιστα, οι αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για έναν τραυματία από πέτρα στο μάτι ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Τα επεισόδια ξέσπασαν αρχικά στην οδό Εθνικής Ενότητας σε καφενείο όπου ήταν συγκεντρωμένα τα μέλη της Χρυσής Αυγής με παρόντα το βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση. Εκεί τους επιτέθηκαν μέλη που κινούνται στον αντιεξουσιαστικό χώρο με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια και να προκληθούν ζημιές και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και τζαμαρίες. Δεν έλειψε επίσης και η χρήση χημικών από την αστυνομία για την αντιμετώπιση των επεισοδίων, ενώ ο κόσμος όπως είναι φυσικό είναι ιδιαίτερα αναστατωμένος.

Στο κέντρο του Αγρινίου μεταφέρθηκαν εστίες της έντασης μετά τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στην οδό Εθνικής Ενότητας κοντά στα δικαστήρια. Μάλιστα άγνωστοι επιτέθηκαν και έσπασαν τη τζαμαρία από κατάστημα υποδημάτων στην πλατεία Φλέμινγκ το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήκει σε άτομο που τοποθετείται ιδεολογικά στο χώρο της Χρυσής Αυγής.

Στο κέντρο της πόλης υπήρχαν διάσπαρτες περιπολίες της αστυνομίας υπό τον φόβο της αναθέρμανσης των επεισοδίων ενώ εκφράζονται έντονα φόβοι για αντίποινα από την πλευρά των Χρυσαυγιτών με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα