ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Το matrix24.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως ότι η Κουμουνδούρου αντιδρά  έντονα στο δημοσίευμα  της εφημερίδας «Δημοκρατία» ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου  χρηματοδότησε την εταιρεία Teneo, με την οποία συνεργάζεται και ο Μπιλ Κλίντον, για να στήσει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Με όσους συνομίλησα από την Κουμουνδούρου για το θέμα -και δεν ήταν λίγοι- κατάλαβα ότι… η έκπληξή τους από το δημοσίευμα ήταν μεγάλη, και  κυρίως στα

στελέχη εκείνα, αλλά και τους εθελοντές της νεολαίας ΣΥΝ, οι οποίοι, όπως λένε, έστησαν εκ του μηδενός -και με ελάχιστο κόστος- όλη την προεκλογική καμπάνια και για την αναμέτρηση της 6ης Μαΐου, αλλά και για εκείνη της 17ης Ιουνίου. Αν και στην Κουμουνδούρου ήταν γραμμή να μην δοθεί καμία απάντηση στην εφημερίδα,  ο Τάσος Κορωνάκης, που ήταν ο διάδοχος του Τσίπρα στο τιμόνι της νεολαίας ΣΥΝ και είχε αναλάβει το συντονισμό της προεκλογικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κρατήθηκε και άφησε να εννοηθεί ότι επίκεινται ακόμη και προσφυγές στη Δικαιοσύνη, με ανάρτησή του στο facebook. «Η έγκριτη εφημερίδα “Δημοκρατία” και δεκάδες ιστοσελίδες αναπαράγουν την παρακάτω είδηση ΒΟΜΒΑ: Η Γιάννα Αγγελοπούλου, μιας και ο γιος της γουστάρει τον Τσίπρα, πλήρωσε ένα αμύθητο ποσό στο ΣΥΡΙΖΑ για να έρθει μια εταιρεία συμβούλων από την Αμερική, πρόεδρος της οποίας είναι ο στενότερος σύμβουλος του Κλίντον και ταυτόχρονα διοικείται από ένα άγνωστο πρώην στέλεχος της CIA. Μάλιστα!
Και η ομάδα επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν το πήρε χαμπάρι;
Εμείς που σχεδιάζαμε, ξενυχτάγαμε, συνεδριάζαμε, μαλώναμε, δημιουργούσαμε, εγκρίναμε και απορρίπταμε, ισορροπούσαμε, προτείναμε και τρώγαμε πόρτες και γενικά τρέχαμε σαν παλαβοί να προλάβουμε χρόνους και προθεσμίες, επιθυμίες και πολιτικά σχέδια με τελικά παραγόμενα αφίσες, φυλλάδια, βίντεο και ραδιοφωνικά αλλά και τόσα άλλα, πως και δεν μυριστήκαμε κάτι;», διερωτάται ο Κορωνάκης, καταλήγοντας ως εξής: «Γλίτσα, λάσπη, βρώμα και δυσωδία…  Αυτοί είστε, αυτά είναι τα επιχειρήματά σας και να θυμάστε πως όταν σταματήσουμε να διασκεδάζουμε με τον πανικό σας μπορεί να κινηθούμε και δικαστικά!»

Keywords
Τυχαία Θέματα