Έκκληση της οικογένειας του 19χρονου για μάρτυρες

Ο τραγικός πατέρας που ακόμη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τη συνέβη ζήτησε σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 από όσους ήταν παρόντες στο συμβάν «να τρέξουν να πουν την αλήθεια».

Επίσης και η δικηγόρος της οικογένειας, Αρετή Παπαναγιώτου προέβη σε ανάλογη έκκληση σε δηλώσεις στο Mega, σημειώνοντας παράλληλα ότι από τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ του ελεγκτή με τον 19χρονο που δεν περιορίστηκε μόνο στην ανταλλαγή χαρακτηρισμών.

Διευκρίνισε

ωστόσο ότι τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας θα καθυστερήσουν αρκετά, ενώ αναφερόμενη στα σχόλια που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα ζήτησε σεβασμό στη μνήμη του παιδιού και υπογράμμισε ότι οι γονείς του παιδιού επιθυμούν να μάθουν την αλήθεια για αυτό το τραγικό περιστατικό.

«Το μόνο που ζητάνε είναι κατανόηση και σεβασμό. Ας αφήσουμε την υπόθεση να διαλευκανθεί στο φυσικό της χώρο που είναι τα δικαστήρια» είπε με πολύ ψύχραιμη φωνή.

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Τρίτη το βράδυ στο Περιστέρι σε τρόλεϊ επί της οδού Π.Τσαλδάρη που εκτελούσε το δρομολόγιο «Ζάππειο-Άγιος Ιερόθεος».

Ο 19χρονος επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη και στην επόμενη στάση επιβιβάστηκε ένας ελεγκτής που ζήτησε να ελέγξει το εισιτήριο του νεαρού. Ο νεαρός δεν είχε εισιτήριο και στο αίτημα το ελεγκτή να αποβιβαστούν μαζί στο τέρμα αρνήθηκε και ακολούθησε διαπληκτισμός.

Λίγα λεπτά αργότερα ο 19χρονος έπεσε νεκρός έξω από το τρόλεϊ.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου, άνοιξε την πόρτα και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε έξω από το όχημα, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του.

Ωστόσο άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν τη μοιραία κατάληξη ο 19χρονος και ο ελεγκτής πιάστηκαν στα χέρια. Επίσης σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων υπήρξαν επιβάτες που αντέδρασαν στην αυταρχική συμπεριφορά του ελεγκτή.

Όπως και να έχει ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του για ένα εισιτήριο αξίας 1,20 ευρώ, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα στις 17:00 στο νεκροταφείο Περιστερίου. Νωρίτερα, στις 16:00 διάφοροι φορείς και οργανώσεις έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μετρό Περιστερίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα