Έχει... «μονταζιέρα» ο Περισσός;

Εχθές, όμως, η Κουμουνδούρου καταλόγισε αντίστοιχες πρακτικές και στο ΚΚΕ και, συγκεκριμένα, στο δημοσιογραφικό όργανο του Περισσού, στον Ριζοσπάστη.

Ο λόγος για ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα και επικαλείται «πληροφορίες» περί συνάντησης του ΣΥΡΙΖΑίου νέου δημάρχου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστου Βρεττάκου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο δήμαρχος, επικεφαλής της παράταξης «Άλλος δρόμος», αλλά και η εφημερίδα «Αυγή» που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσαν σφοδρή

επίθεση στην εφημερίδα του Περισσού, κάνοντας λόγο για «πρακτικές μονταζιέρας».

«Είναι εύκολα αντιληπτό ότι καμία δημοσιογραφική δεοντολογία, πόσω μάλλον αριστερή ηθική δεν χωράει στην επικίνδυνη προσπάθεια του Περισσού να πει ότι ΣΥΡΙΖΑ και Μαρινάκης (ή Μπέος) είναι το ίδιο», γράφει η εφημερίδα της Κουμουνδούρου. «Ο συντάκτης του "Ριζοσπάστη" όφειλε και θα μπορούσε πολύ εύκολα να ελέγξει την εγκυρότητα της συγκεκριμένης πληροφορίας, εφόσον ο στόχος του ήταν η αντικειμενική ενημέρωση και όχι η παραπληροφόρηση όσων διαβάζουν την εφημερίδα», σημείωσε, από την πλευρά του και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της περιοχής, βάλλοντας κατά της εφημερίδας του Περισσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα