ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, σε συνεργασία και με άλλους φορείς η αγορά της πρωτεύουσας θα κινείται σε ρυθμούς προσφορών για ένα δεκαήμερο από 17 έως 26 Μαΐου, φιλοδοξώντας να δώσει ανάσα στην εμπορική κίνηση σε μια δύσκολη εποχή.

Πρόκειται για τη δράση «Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα», σκοπός της οποίας είναι η αναβάθμιση του Κέντρου και η τόνωση της αγοραστικής

κίνησης. Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών τονίζουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες, όπως και η προηγούμενη «Παρασκευή στην Αθήνα», που έτυχε θερμής αποδοχής από τον κόσμο, εντάσσονται σε ένα στρατηγικό σχεδιασμό, που προβάλλει τη συλλογικότητα ως ένα ισχυρό μέσο για την επίτευξη της αναβάθμισης της αγοράς της Αθήνας, καθώς και των περιφερειακών αγορών.

«Σε αυτή την προσπάθεια αναθέρμανσης της αγοράς, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτρέπει τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε αυτές τις συλλογικές δράσεις, τηρώντας το νόμο περί προσφορών και να προτιμήσουν να προχωρήσουν σε προσφορές των εμπορευμάτων τους στο καθορισμένο χρονικό διάστημα των δέκα ημερών αντί των προσφορών σε διαφορετικές ανά κατάστημα περιόδους, προκειμένου να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη σε ελκυστικές τιμές, προσελκύοντας, ταυτόχρονα, τους καταναλωτές», δηλώνει ο διευθυντής του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σωτήρης Αντωνίου.

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία υποστηρίζεται από το δήμο Αθηναίων και την Τεχνόπολις Α.Ε., με τη διοργάνωση εκδηλώσεων», σημειώνει ο κ. Αντωνίου, επισημαίνοντας ότι κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται, μέσω της ιστοσελίδας www.pameathina.net, που θα είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, για τις προσφορές, που τρέχουν, αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα, που θα πραγματοποιηθούν, στη διάρκεια του δεκαημέρου.

«Η Αθήνα δεν είναι μόνο shopping, αλλά είναι ένα brand, που πρέπει να προωθήσουμε όχι μόνο στους Έλληνες καταναλωτές, αλλά και στους τουρίστες», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αντωνίου, προσθέντοντας ότι τέτοιου είδους ενέργειες θα έχουν συνέχεια και τονίζοντας ότι ήδη σχεδιάζεται η χριστουγεννιάτικη αγορά της Αθήνας με στόχο την προσέλκυση τουριστών.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Πάνος Δούμας αναφέρει: «Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο σύλλογος προσανατολίζεται στο να βοηθήσει τον καταναλωτή να ψωνίσει με χαμηλό κόστος, αλλά παράλληλα να ανακαλύψει και τις ομορφιές της Αθήνας. Σε αυτή την προσπάθεια, σημαντική θα είναι η παρουσία σε διάφορα σημεία της πόλης της Φιλαρμονικής του δήμου Αθηναίων. Επίσης, θα συμμετάσχουν η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, σύλλογοι χορών, ενώ θα υπάρξουν και άλλες πρωτοβουλίες, όπως υπαίθριες παραστάσεις, το jazz festival, που διοργανώνει η Τεχνόπολις, διάφορες εκδηλώσεις στα Μουσεία της Αθήνας στο πλαίσιο της Ημέρας Μουσείων, η ανθοκομική έκθεση, που σχεδιάζεται στην πλατεία Κοτζιά, η ανάδειξη του Εθνικού Κήπου της Αθήνας κ.ά.».

Αντίστοιχη ενημέρωση θα παρέχεται και από ειδικά applications, που θα αφορούν smartphones, iphones και κινητά, που λειτουργούν με τεχνολογία Android, όπου ο κάτοχος, σε αυτή την περίπτωση, θα μ

Keywords
Τυχαία Θέματα