ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΒΡΑΧΟΥΣ

Ο δημοφιλής ερμηνευτής αναπολεί απόψε κάτι από τις παλιές καλές sold out συναυλίες του στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο Βύρωνα και αναμετριέται με το πλήθος του (πιστού) κοινού του.

Δεν πάνε πολλά χρόνια από την εποχή που το καλοκαίρι σήμαινε για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εξαντλητικές, μαραθώνιες τουρνέ σε ολόκληρη την επικράτεια και χιλιάδες

groupies να τον αποθεώνουν ενώ το sold out ήταν για εκείνον στην ημερήσια διάταξη. Κάτι όμως η οικονομική κρίση, κάτι η δισκογραφία που ακολουθεί φθίνουσα πορεία, κάτι οι εποχές που αλλάζουν, όλα αυτά μοιάζουν τουλάχιστον ως προς το εύρος τους με παλιά καλή ανάμνηση για τον δημοφιλή ερμηνευτή.

Μπορεί λοιπόν οι σταθμοί των συναυλιών του Μιχάλη Χατζηγιάννη να ήταν λιγότεροι, όμως αυτό δε σημαίνει πως ο ίδιος θα αφήσει το αθηναϊκό κοινό του παραπονεμένο. Απόψε το βράδυ ανεβαίνει σε γνώριμο για τον ίδιο λημέρια, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στο πλαίσιο του φεστιβάλ του ενοποιημένου Δήμου Βύρωνα-Υμηττού-Δάφνης. Με άξονα το πρόσφατο άλμπουμ του «Θάρρος ή Αλήθεια» αλλά και αναφορές σε εμβληματικές για το ρεπερτόριό του επιτυχίες ο αγαπητός στο κοινό συνθέτης και τραγουδιστής έρχεται να αναμετρηθεί με το πλήθος του κοινού του (ίσως και με τον ίδιο τον εαυτό του).

INFO: Στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» στις 21.30, εισιτήρια 15 ευρώ (ταμείο) & 12 ευρώ (προπώληση), προπώληση στα καταστήματα Public, στο Δημαρχείο Υμηττού, στο Ταμείο του Θεάτρου Βράχων & στο www.ticketservices.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα