ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η εθνική άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 και απόψε με τη Λιθουανία (21:45) καλείται να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Αποστολή εξετελέσθη την Παρασκευή απέναντι στους Λετονούς και τώρα η Εθνική ομάδα των Ανδρών καλείται απόψε κόντρα στη Λιθουανία (Καραϊσκάκη, 21:45, Mega) να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να χτίσει σιγά-σιγά τις βάσεις για πρόκριση στα τελικά.

Για πολλούς η αποστολή θεωρείται εύκολη, όχι όμως για τον Φερνάντο

Σάντος, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου θέλοντας να κρατήσει σε εγρήγορση του Έλληνες διεθνείς. Ο Πορτογάλος προπονητής γνωρίζει ότι ένα ξεκίνημα με δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια θα είναι ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα που ψάχνει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ για τρίτη φορά συνολικά και δεύτερη συνεχόμενη.

Προβλήματα υπάρχουν και αυτό έχει να κάνει με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Παρασκευής στη Λετονία, ωστόσο όπως φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο ομοσπονδιακός προπονητής η Εθνική είναι πάνω από ονόματα όπερ σημαίνει πως υπάρχουν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές να καλύψουν το οποιοδήποτε κενό.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα τραυματισμού, ο επιθετικός της Σέλτικ θα ξεκινούσε βασικός στην ενδεκάδα της αποψινής αναμέτρησης του Φαλήρου, όμως η απουσία του θα φέρει τους ίδιους 11 με τον αγώνα απέναντι στους Λετονούς. Δηλαδή οι Καρνέζης, Τοροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Φορτούνης, Μανιάτης, Γκέκας και Μήτρογλου είναι οι επικρατέστεροι για το βασικό σχήμα σε διάταξη 4-4-2.

Στην αντίπερα όχθη, η Λιθουανία έρχεται στο Καραϊσκάκη για ό,τι καλύτερο μπορεί με τον προπονητή της, Ζάμπα Λάζλο, να δηλώνει πως η Βοσνία είναι το φαβορί του συγκεκριμένου ομίλου. «Σεβόμαστε την Ελλάδα, αλλά δεν την φοβόμαστε. Ξέρουμε την Ελλάδα από το Euro, παρότι έχει νέα πρόσωπα. Είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρα της. Φαβορί του ομίλου είναι η Βοσνία, αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα