ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

10:15 9/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Ημέρα της… γυναίκας είναι η Πέμπτη, η 13η των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές. 

Η Μαριάννα Λυμπερτά, η οποία κατέκτησε πέρυσι το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Σανγκάκης, αγωνίζεται στις 14:00 (ώρα Ελλάδας) στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

Το βράδυ (21:30) η Έλενα Φιλάνδρα θα μετάσχει στην 1η ημιτελική σειρά των 800μ, με στόχο το όνειρο, δηλαδή την πρόκριση στον τελικό. Στον τελικό περνούν οι δύο πρώτες αθλήτριες από

κάθε σειρά (γίνονται 3) και οι δύο με τον καλύτερο χρόνο.

Η Αντωνία Στεργίου μετέχει στα προκριματικά του ύψους, για την 7η ημέρα των αγωνισμάτων του στίβου. Η 27χρονη πρωταθλήτρια του ΑΟ Κούρου Πατρών έχει στόχο να μπει στον τελικό και να έχει μια καλή εμφάνιση και για να τα καταφέρει αύριο το πρωί στις 11.30 ώρα Ελλάδας θα πρέπει να κάνει στον προκριματικό το όριο που είναι 1.96μ ή να βρεθεί μέσα στις 12 αθλήτριες με τις καλύτερες επιδόσεις.

Στις 15:00 αρχίζει τις προσπάθειές της στο ExCel η Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία συμμετέχει στα 55κ. της πάλης.

Τέλος, στις 16:50 αρχίζει στην «Γουέμπλεϊ Αρίνα» ο προκριματικός του ανσάμπλ της ρυθμικής γυμναστικής, με τη συμμετοχή και της ελληνικής ομάδας, την οποία αποτελούν οι Ελένη Δοϊκα, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Βασιλική Ζάχου, Αλεξία Κυριαζή, Ευδοκία Λουκάγκου και Σταυρούλα Σαμαρά.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα