ΑΜΥΡΑΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ιφικράτης Αμυράς, που δημοσιοποίησε ακραίες απόψεις περί «αντάρτικου πόλεων» και παρουσιάστηκε από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας ως στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σήμερα ότι ουδεμία σχέση διατηρεί με το κόμμα της Αριστεράς.

«Είχα καταθέσει την υποψηφιότητά μου και απερρίφθη. Υπάρχει μια εκλογική επιτροπή. η οποία ελέγχει τις υποψηφιότητες και την τελευταία στιγμή την απέσυραν» δήλωσε, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM». Πρόσθεσε ότι δεν έχει κομματική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε

και το επίμαχο βίντεο, σημειώνοντας ότι είχε γυριστεί πριν από δέκα μήνες όταν  «είχαμε τη χούντα του μνημονίου» και δεν υπήρχαν « κάποιες βαλβίδες εκτόνωσης, όπως τις αποκαλούμε, δηλαδή εκλογές». Όπως είπε, «απ’ ό,τι καταλαβαίνω, ο κ. Μιχελάκης επιχειρεί να το παρουσιάσει ότι είναι κάτι πρόσφατο. Είναι από τα γεγονότα της πλατείας και, προφανώς, μιλάει για μια εθνική, παλλαϊκή εξέγερση ενάντια στο Δ’ Ράιχ». Υποστήριξε, πάντως, ότι ο ένοπλος αγώνας δεν είναι για τον ίδιο αυτοσκοπός, αλλά «αν μπορεί να αλλάξει αυτό το καθεστώς με εκλογές, κανένα πρόβλημα. Αν μπορεί να αλλάξει με πολιτική απεργία, κανένα πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα