Αυτή είναι η καλύτερη 11άδα!

17:42 4/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Τερματοφύλακας: Ορέστης Καρνέζης (Παναθηναϊκός)
Ο μοναδικός πραγματικά διασωθείς από το φετινό αγωνιστικό ναυάγιο του Παναθηναϊκού. Η σταθερότατη απόδοσή του καθ΄όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος γλίτωσε τους πράσινους από πολλές κακοτοπιές ενώ ο ίδιος κατάφερε να ανεβάσει κατακόρυφα τις ποδοσφαιρικές μετοχές του αφού καθιερώθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Δεξί μπακ: Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος)
Φέτος ωρίμασε ακόμη

περισσότερο και ήταν φυσικά αναντικατάστατος στην 11άδα του Ατρομήτου. Εγγύηθηκε την ασφάλεια των μετόπισθεν των Περιστεριωτών στο χώρο ευθύνης του και έδειξε έτοιμος για άλμα σε μεγαλύτερη ομάδα.

Αριστερός μπακ: Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός)
Σύμφωνοι, δεν εμπνέει σιγουριά αμυντικά αλλά στην επίθεση ο ομογενής μπακ κάνει θραύση. Ηταν ο πρώτος ασίστμαν του πρωταθλήματος με 8 τελικές πάσες ενώ τα στημένα χτυπήματά του αποτέλεσαν εφιάλτη για κάθε αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στόπερ: Κώστας Μανωλάς (Ολυμπιακός)
Η πρώτη σεζόν του στους ερυθρόλευκους ήταν και η καλύτερη στη μέχρι τώρα καριέρα του. Ιδιαίτερα ώριμος για την ηλικία του, κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού και ήταν ο καλύτερος αμυντικός τους.

Στόπερ: Σωκράτης Φυτανίδης (Ατρόμητος)
Στα 30 χρόνια του έφτασε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική ομάδα. Η σταθερότητά του ήταν…παροιμιώδης για μία ακόμη σεζόν, γι΄αυτό άλλωστε δεν έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα ακόμα και όταν διαφώνησε με τη διοίκηση.

Αμυντικός χαφ: Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός)
Η επιτομή του σύγχρονου αμυντικού χαφ. Αστείρευτα τρεξίματα, δημιουργικότητα, σκληράδα και μεγάλη αντοχή χαρακτήρισαν το παιχνίδι του. Και όλα αυτά για έναν παίκτη που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν ως δεξί μπακ.

Επιθετικό χαφ: Ρούμπεν Ράγιος (Αστέρας Τρίπολης)
Βιρτουόζος της μπάλας ο Ισπανός άσος, μάγεψε ουκ ολίγες φορές με την απόδοσή του. Με χαμηλό κέντρο βάρους και απόλυτο έλεγχο της μπάλας ο Ράγιος ήταν ένας από τους δυνατούς κρίκους του φετινού εκπληκτικού Αστέρα Τρίπολης.

Αριστερό χαφ: Τζαμέλ Αμπτνούν (Ολυμπιακός)
Ο καλύτερος και πιο ουσιώδης παίκτης του φετινού πρωταθλήματος. Δημιουργός, σκόρερ, ηγετική φυσιογνωμία, παίκτης
-βαρόμετρο για τους πρωταθλητές, ο Αλγερινός πλάγιος πραγματοποίησε την πιο μεστή σεζόν της καριέρας του.

Δεξί χαφ: Τόμας Ντε Βινσέντι (ΠΑΣ Γιάννινα)
Οι εμπνεύσεις του Αργεντίνου μέσου έπαιξαν καταλυτικό στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα φέτος. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι ο Ντε Βινσέντι έγινε από τον προηγούμενο Ιανουάριο παίκτης του Ολυμπιακού. Η τεχνική του είναι απαράμιλλη κάτι που φάνηκε ουκ ολίγες φορές.

Περιφερειακός φορ: Ράφικ Τζιμπούρ (Ολυμπιακός)
Ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, ένας πραγματικός κίλερ μέσα στην περιοχή και όχι μόνο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Αλγερινός φορ αδικείται παίζοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ που τα λέμε δεν έχουν και άδικο.

Σέντερ φορ: Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)
Ο καλύτερος Ελληνας παίκτης στα τελειώματα των φάσεων, χρειάζεται ελάχιστες ευκαιρίες για να σκοράρει. Το απέδειξε και φέτος αφού αναδείχθηκε χωρίς μεγάλη δυσκολία πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα