Η νέα εμφάνιση της Εθνικής

17:42 4/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Στις 7 Ιουνίου, η εθνική Ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Λιθουανία φορώντας την πρώτη της εμφάνιση Nike, μια εμφάνιση με κλασικό ποδοσφαιρικό σχεδιασμό, η οποία αποτίει φόρο τιμής στην εθνική κληρονομιά της χώρας.

Για την πρώτη χρονιά της συνεργασίας, η Nike έχει

σχεδιάσει εμφανίσεις για τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας στα εθνικά χρώματα της Ελλάδας (λευκό και μπλε). Η φανέλα για τα εντός έδρας παιχνίδια είναι λευκή, με φαρδιές, μπλε μανσέτες και λεπτή, μοντέρνα, μπλε μπορντούρα στη λαιμόκοψη, η οποία έχει σχήμα V. Η φανέλα για τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι μπλε, με λευκές λεπτομέρειες. Στο σορτς και τις κάλτσες, έγχρωμες ρίγες ολοκληρώνουν το λουκ, σε ασορτί χρώμα με αυτό που έχουν οι μανσέτες.

Η εμφάνιση είναι φτιαγμένη από το ελαφρύ ύφασμα Nike Dri-Fit, που απορροφά τον ιδρώτα από το σώμα και του επιτρέπει να εξατμίζεται, έτσι ώστε οι παίκτες να νιώθουν στεγνά και άνετα για 90 και πλέον λεπτά. Κάτω από τα χέρια -και στις δύο πλευρές- υπάρχουν ζώνες αερισμού (μικρές οπές ανοιγμένες με λέιζερ), για επιπλέον δροσιά και άνεση. Η κυκλοφορία του αέρα ενισχύεται σε όλη την πλάτη χάρη στο ειδικό δικτυωτό πλέγμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα