California Ντρίμιν

Το California Ντρίμιν παρουσιάζει τις τραγελαφικές περιπέτειες δύο λαϊκών παιδιών που αποφασίζουν να μην πάνε στρατό και να καταφύγουν σε ένα new age κοινόβιο στην Καλιφόρνια. Σ’αυτή τους την προσπάθεια, καταλυτική είναι η συνδρομή ενός απίθανου θείου, που έρχεται κατευθείαν απο τις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Το έργο είναι σαν ένα φωτογραφικό φλάς που τους πιάνει ακριβώς την στιγμή που χαζεύουν μπροστά από μια μεγάλη σκοτεινή πόρτα. Είναι παιδιά κωμικά, αφασικά, χαμένα κάπου σε μία μετεφηβική ηλικία, απελπισμένα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα παραδεχτούν όλα

αυτά εκτός ίσως από το τελευταίο. Όταν το καταλαβαίνουν κι αυτό τότε διαβαίνουν το κατώφλι. Την άλλη μέρα, σαν εμφανίσουμε την φωτογραφία, δεν θα είναι εκεί. Η κωμωδία «Καλιφόρνια Ντρίμιν», είναι το πρώτο έργο του Βασίλη Κατσικονούρη που παρουσιάστηκε το 2004 στο Εθνικό θέατρο και έκτοτε σε διάφορες σκηνές της Αθήνας και ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Συντελεστές παράστασης:

Σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Στράτος Λύκος

Σκηνικά-Κοστούμια: Κάρολος Ρωμούσης

Κίνηση: Μανόλης Θεοδωράκης

Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

Βοηθός σκηνοθέτη: Εβίτα Συρίγου

Ερμηνεύουν: Θοδωρής Αντωνιάδης , Στράτος Λύκος , Ισιδώρα Δωροπούλου, Εβίτα Συρίγου

INFO: Θέατρο Μεταξουργείο, Ακαδήμου 14, 210 5234382, www.metaxourgeio.com. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00. Διάρκεια 100′. Είσοδος 8 – 12 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα