Ντομίνγκος: Έρχομαι!

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια παραμένει το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιβεβαιώνει τις επαφές που είχε με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και να αποκαλύπτει πως αν όλα πάνε καλά τότε θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσει με την διοίκηση της πειραϊκής ομάδας.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε: «Είναι αλήθεια πως με τον Κοβάσεβιτς έχουμε μιλήσει

και μιλάμε σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έχει εξηγήσει πολλά πράγματα για την νοοτροπία και τις προοπτικές του συλλόγου. Ωστόσο, δεν έχουμε επεκταθεί σε επιμέρους ζητήματα. Είναι σαφές ότι η άποψη μου είναι θετική για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Είμαστε σε επαφή με τον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα υπάρχει κάτι να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι την Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Εάν όλα πάνε καλά, τότε μέσα στην εβδομάδα θα έρθω στην Ελλάδα για να δω τους ανθρώπους της διοίκησης και να μιλήσουμε από κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα με σημαντική ιστορία και αποτελεί πρόκληση για εμένα να δουλέψω σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο».

Πηγή: postgame.gr

Σχετικά άρθρα:

Στην Ελλάδα ο ΝτομίνγκοςΝτομίνγκος: Μιλάμε με ΟλυμπιακόΦαβορί ο Ντομίνγκος

Ντομίνγκος: Έρχομαι! | Παρουσία - Καθημερινή αδέσμευτη ηλεκτρονική εφημερίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα