Μερικά χαρακτηριστικά απο το Samsung Galaxy S4 θα τα δούμε και στο Galaxy S3

19:02 15/3/2013 - Πηγή: TechFan

Σε μια συνέντευξη στο PC Mag, ο Samsung VP του σχεδιασμού χαρτοφυλακίου, Nick DiCarlo αποκάλυψε ότι πολλά χαρακτηριστικά του λογισμικού που υπάρχουν στο Galaxy S4 θα τα δούμε και στο Galaxy S3 μέσω ενημερώσεων του firmware.

Χαρακτηριστικά όπως τα S Translator,

S Health και το S Voice Drive και βασικά οποιαδήποτε καινοτόμο λογισμικό διαθέτει το Galaxy S4 και δεν εξαρτάται από το νέο hardware και τους αισθητήρες θα πρέπει να είναι διαθέσιμο για τα υπόλοιπα high end smartphones της εταιρείας.

Ο Nick DiCarlo είπε :
” Ό, τι μπορούμε να κάνουμε και δεν είναι εξαρτάται από το hardware, όπως οι υπέρυθρες, θα βρεθεί σίγουρα σε όλες τις κορυφαίες συσκευές”.

Εκτός από τις προαναφερθείσες εφαρμογές, το νέο interface της κάμερας, καθώς και μερικά από τα νέα TouchWiz UI χαρακτηριστικά όπως τα Smart Pause και Smart Scroll μπορεί να τα δούμε και στο Galaxy S3.

Δυστυχώς, ο DiCarlo δεν έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, για πότε μπορεί να γίνει αυτό. Είναι πιθανό το Galaxy S3 να πάρει ένα ειδικό πακέτο αναβάθμισης, όπως έκανε η εταιρεία με την Premium Suite πριν λίγο καιρό.

Πηγή : pcmag.com, gsmarena.com

Keywords
Τυχαία Θέματα