Hoozin, μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο group chat για το iPhone

To Hoozin είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή για το iPhone που σκοπό έχει να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τη διαχείριση ομαδικών συζητήσεων. Διαθέτει μια μοναδική προσέγγιση στον σχεδιασμό και την εμπειρία χρήσης φιλοδοξώντας να αποτελέσει την πλατφόρμα-πρότυπο για την επικοινωνία μικρών ομάδων.

Τα πράγματα είναι απλά: οι συνομιλητές σας απεικονίζονται σε ένα τραπέζι ενώ τα μηνύματα που διακινούνται συσσωρεύονται σαν κάρτες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πολύ εύκολα να επικοινωνήσετε αποκλειστικά με

έναν χρήστη εφόσον το επιθυμείτε ενώ γενικότερη η συζήτηση μοιάζει περισσότερο «φυσική» αφού μιμείται ρεαλιστικές συνθήκες.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του Hoozin είναι η δυνατότητα ψηφοφορίας. Θέλετε να καταλήξετε σε μια απόφαση είτε αυτή πρόκειται για δουλειά είτε για διασκέδαση; Τώρα πιο απλά από ποτέ μπορείτε άμεσα να ψηφίσετε χωρίς να χάνετε χρόνο σε συνεννοήσεις κτλπ. Μάλιστα, θέλετε για παράδειγμα να βγείτε έξω για ποτό και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιος θα φέρει αμάξι; Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ‘Spin the Bottle’ και αφήστε την τύχη να αποφασίσει.

Άλλες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν δυνατότητα προβολής των online χρηστών, εντυπωσιακά animations, διαμοιρασμό φωτογραφιών, ενσωμάτωση facebook και twitter και άλλα.

Θα βρείτε το Hoozin για iPhone δωρεάν στο App Store [iTunes link]

Hoozin, μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο group chat για το iPhone

Σχετικά άρθρα:

Cloudier, εφαρμογή για τη διαχείριση του CloudApp στο iPhoneMailbox: Μια νέα προσέγγιση στο mail του iPhoneKickstarter, διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή για το iPhone
Keywords
Τυχαία Θέματα