Props Power θήκες με μπαταρία για το iPad

17:01 14/3/2013 - Πηγή: TechFan

Αν κάνετε βαριά χρήση του iPad και θέλετε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας, μια εταιρεία που ονομάζεται Digital Treasures παρουσίασε μερικές νέες θήκες που έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες μόνο για τα tablets της Apple. Η σειρά των θηκών ονομάζεται Props Power Case και ταιριάζουν ακριβώς σε κάθε

iPad της Apple.

Υπάρχουν εκδόσεις της θήκης για το iPad 4, iPad 3, iPad 2 και το iPad mini. Η εταιρεία προσφέρει δύο διαφορετικές εκδοχές, μια εκδοχή έχει μια εσωτερική μπαταρία 12.000 mAh, ενώ η άλλη έχει 8000 mAh. Η εκδοχή της θήκης για το iPad mini είναι διαθέσιμη μόνο στη μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας.
Κάθε μία από τις θήκες έχει μια ενδεικτική λυχνία LED για ενημέρωση της κατάστασης της μπαταρίας. Οι θήκες επίσης θα περιλαμβάνουν ένα καλώδιο φόρτισης και ένα προσαρμογέα USB για να μπορεί ο χρήστης να τροφοδοτήσει το iPad ή το smartphone του. Η θήκη υπόσχεται όχι μόνο περισσότερη μπαταρία αλλά θα προστατεύει τη συσκευή σας από γρατσουνιές και πτώσεις.

Η θήκες έχουν αντιολισθητική σχεδίαση που σας επιτρέπει να στηρίξετε το iPad. Η θήκη με την 12.000 mAh μπαταρία πωλείται για $ 119,95 και η 8000 mAh πωλείται για $ 89,95. Η εκδοχή της θήκης για το iPad mini πωλείται για $ 79,95 και είναι όλες διαθέσιμες τώρα.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα