Η Apple κατέθεσε αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για ασύρματη φόρτιση με το Smart Cover του iPad

18:50 14/3/2013 - Πηγή: TechFan

Το νέο Smart Cover της Apple για το iPad έχει πολλές δυνατότητες, και φαίνεται ότι η εταιρεία το ξέρει καλά. Η Apple μόλις κατέθεσε αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που δείχνει το Smart Cover να χρησιμοποιείται

ως ένας ασύρματος φορτιστής για να φορτίσετε το iPad όταν το Smart Cover είναι κλειστό. Το iPad Smart Cover θα έχει επαγωγικά πηνία για να κάνει δυνατή την ασύρματη φόρτιση.

Το Smart Cover θα περιλαμβάνει στοιχεία μπαταρίας για να δώσει στο iPad επιπλέον ενέργεια και οι χρήστες θα φορτίζουν το Smart Cover μέσω ενός καλωδίου USB. Αυτό είναι διαφορετικό από ότι οι περισσότερες άλλες ασύρματες μέθοδοι φόρτισης, υπό την έννοια ότι το iPad δεν θα χρησιμοποιεί μια στατική βάση φόρτισης, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιεί το Smart Cover για την φόρτιση, επιτρέποντας να το πάρετε οπουδήποτε χωρίς να είναι συνδεμένο σε μια βάση φόρτισης.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σημειώνει, επίσης, ότι ηλιακά κύτταρα θα μπορούσαν επίσης να εφαρμοστούν στο Smart Cover και με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπήρχε ανάγκη να φορτιστεί το κάλυμμα, όταν η εσωτερική μπαταρία δεν έχει αρκετή ενέργεια. Το Smart Cover αποτελείται ήδη από μαγνήτες που έχουν εναλλασσόμενη πολικότητα, ώστε να εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή στο iPad, η οποία είναι μια τεχνολογία που θα μπορούσε να αποβεί χρήσιμη για την ασύρματη φόρτιση με το Smart Cover.

Φυσικά, τα περισσότεροι διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν βλέπουν ποτέ το φως της ημέρας και είναι συνήθως μόνο ένας τρόπος για τις εταιρείες να διασφαλίσουν την πνευματική ιδιοκτησία των ιδεών τους μόνο σε περίπτωση που θέλουν να τις χρησιμοποιήσουν στο μέλλον χωρίς πρόβλημα. Μια ασύρματη φόρτιση με το Smart Cover φαίνεται ρεαλιστική ιδέα.

Πηγή : slashgear.com

Keywords
Τυχαία Θέματα