Επιβεβαιώθηκαν επίσημα τα Samsung Galaxy Gear και Note 3 για τις 4 Σεπτεμβρίου

16:44 27/8/2013 - Πηγή: TechFan

Η Samsung προτιμά συνήθως να σιωπά τις ημέρες πριν από μια μεγάλη ανακοίνωση προϊόντος. Με το Gear Galaxy είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, καθώς η αντιπρόεδρος του mobile τμήματος της εταιρείας, η πρόεδρος Lee Young επιβεβαίωσε στους Korea Times

ότι το SmartWatch θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου μαζί με το Note 3 και ακόμη έδωσε κάποια στοιχεία σχετικά με τη συσκευή.

Σύμφωνα με την Lee, το Galaxy Gear, το οποίο υποτίθεται ότι θα «ενισχύσει και εμπλουτίσει την υπάρχουσα έξυπνη mobile εμπειρία με πολλούς τρόπους», θα διατεθεί στην αγορά ως επί το πλείστον σε “νέους ρυθμιστές τάσης“. Ακόμα επιβεβαίωσε ότι το Galaxy Gear δεν θα διαθέτει μια ευέλικτη οθόνη, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φήμες που βασίζονταν σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας του σχεδιασμού που αποκαλύφθηκαν τον Ιούλιο. Ωστόσο, η Lee άφησε να εννοηθεί ότι πιο εξελιγμένες wearable συσκευές θα μπορούσαν να είναι εφοδιασμένες με εύκαμπτες οθόνες, καθώς η Samsung κατέχει σημαντικές πνευματικές ιδιοκτησίες πάνω σε αυτό.

Αντιμέτωπη με την επιβράδυνση στην αγορά των smartphone, η Samsung ελπίζει ότι οι wearables συσκευές θα οδηγήσουν σε μια νέα τάση και θα δώσουν ουσιαστική ώθηση στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας. Η Lee Youngεπιβεβαίωσε επίσης την επικείμενη άφιξη του note 3 και υποσχέθηκε ενισχυμένα βασικά χαρακτηριστικά στις Galaxy Note συσκευές“, αλλά δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Πηγή : androidauthority.com

Keywords
Τυχαία Θέματα