Η Sony ανακοίνωσε την NEX-5T φωτογραφική μηχανή με 16.1MP, Wi-Fi και NFC

12:57 27/8/2013 - Πηγή: TechFan

Σήμερα, η Sony ανακοίνωσε τη NEX-5T Compact System Camera, με ενσωματωμένο Wi-Fi, Near-Field Communications (NFC) και με ένα γρήγορο υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης. Η νέα φωτογραφική μηχανή διαθέτει 16.1MP αισθητήρα, που επιτρέπει στην κάμερα να λάβει περισσότερο φως

κατά τη διάρκεια της λήψης εικόνας και προσεγγίζει μια DSLR εμπειρία σε μια point-and-shoot συσκευή.

Ένας SELP1650 motorized zoom φακός περιλαμβάνεται με τη νέα φωτογραφική μηχανή, o οποίος φτάνει τα 3 εκατοστά παχος όταν πλήρως ανασυρθεί. Ο φακός περιέχει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot.

Η νέα NEX-5T φωτογραφική μηχανή είναι η πρώτη Sony φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμο φακό που χαρακτηρίζεται NFC, δίνοντας μεγαλύτερη άνεση που με το πάτημα ενός κουμπιού συνδέετε ασύρματα με συμβατά Android smartphones και tablets Η σύνδεση ενεργοποιείται αυτόματα μόλις η κινητή συσκευή αγγίζει την κάμερα, επιτρέποντας το άμεσο μοίρασμα εικόνων και βίντεο μεταξύ των συσκευών.

Για συσκευές χωρίς NFC, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν ασύρματα εικόνες και βίντεο μεταξύ συμβατών συσκευών με τη χρήση Wi-Fi και την PlayMemories Mobile εφαρμογή της Sony που διατίθεται για το iOS και το Android. Η νέα μηχανή είναι συμβατή με μια ποικιλία E-mount εναλλάξιμων φακών της Sony. Συνολικά, 16 διαφορετικοί φακοί είναι τώρα διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων διάφορων premium μοντέλων Carl Zeiss και G φακών.

Η NEX-5T θα προσφέρετε σε ασημί, μαύρο και λευκό χρώμα για περίπου $ 700 σε ένα κιτ με ένα 16-50mm zoom φακό (μοντέλο SELP1650). Θα είναι διαθέσιμη για αγορά στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα