''Καλός για τη βιομηχανία'' ο ανταγωνισμός μεταξύ Call ...

Σύμφωνα με δήλωση του διευθυντή της EA Labels

Ο ανταγωνισμός μεταξύ Battlefield και Call of Duty για την κυριαρχία στο genre των FPS είναι υγιής για την βιομηχανία και κάτι που ελπίζει να κερδίσει η EA τους επόμενους μήνες, όταν και τα δύο franchises θα αναμετρηθούν με τις νέες τους κυκλοφορίες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο διευθυντής της EA Labels, Frank Gibeau,

στο CVG είπε: ''Πηγαίνουμε κατευθείαν για την νίκη. Είναι ένας ανταγωνισμός και νιώθουμε πολύ καλά για το Battlefield 4. Στην EA έχουμε ένα παλιό ρητό που λέει . Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε με νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και δυνατότητες. Οπότε, αν νομίζω πως θα τα πάμε καλύτερα από την τελευταία φορά; Απολύτως''.

Συμπληρώνοντας, o Gibeau δήλωσε: '' Κάτι που έμαθα από την δουλειά στην EA Sports, αναφορικά με τον ανταγωνισμό μεταξύ FIFA και Pro Evolution αλλά και Madden εναντίου 2K, είναι πως αυτές οι μάχες κάνουν καλό στην βιομηχανία. Είναι καλές για τους πελάτες. Ο ανταγωνισμός οδηγεί την καινοτομία.

Το Batllefield 4 αναμένεται στις 1 Νοεμβρίου, ενώ το Call of Duty: Ghosts στις 5 Νοεμβρίου. Και οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν σε συστήματα τωρινής και νέας γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα