Τα Windows 9 έρχονται

23:20 16/3/2013 - Πηγή: TechFan

Παρά το γεγονός ότι τα Windows 8 είναι ακόμα ένα νέο λειτουργικό σύστημα, η Microsoft φέρεται να εργάζεται πάνω σε δύο διαφορετικούς διαδόχους, με τον ένα να αναμένεται να κυκλοφορήσει το συντομότερο αυτό το καλοκαίρι.

Ενώ τα Windows Blue φημολογείται

ότι θα είναι απλά μια αναβάθμιση των Windows 8, τα Windows 9 είναι το επόμενο πλήρες λειτουργικό σύστημα που θα προέρχεται από τη Microsoft. Σύμφωνα με γνώστες, τα Windows 9 είναι πολύ πιθανό να φτάσουν στα ράφια, το Νοέμβριο του 2014 ως ένα σταθερό προϊόν, ενώ η πρώτη beta θα μπορούσε να δει το φως της ημέρας τον Ιανουάριο.

Αυτή την εβδομάδα, κάποιες νέες αγγελίες εργασίας που δημοσιεύονται από τη Microsoft αποκάλυψαν ότι τα Windows 9 θα ​​μπορούσαν να είναι εξοπλισμένα με τον Internet Explorer 11, την επόμενη έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Ενώ τα Windows Blue πιστεύεται ότι θα φέρουν την πρώτη εκδοση του Internet Explorer 11, μάλλον σε μια έκδοση beta, οι πιθανότητες είναι ότι τα Windows 9 θα διαθέτουν την σταθερή έκδοση της εφαρμογής.

Επιπλέον, η Microsoft φαίνεται ότι σχεδιάζει να βελτιώσει την υποστήριξη αφής στα Windows 9, οπότε το λειτουργικό σύστημα αναμένεται να έρθει και με μια έκδοση για tablet. Μια έκδοση για κινητό τηλέφωνο είναι επίσης υπό εξέλιξη, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Ως συνήθως, να έχετε κατά νου ότι όλα αυτά είναι φήμες, γι ‘αυτό θα πρέπει να περιμένουμε έως ότου η Microsoft ανακοινώσει κάτι επίσημο για τα Windows 9. Η αλήθεια είναι, η εταιρεία πιθανότατα χρησιμοποιεί αυτές τις νέες θέσεις εργασίας για να μας δείξει ότι τα Windows 9 είναι ήδη στα σκαριά.

Πηγή : news.softpedia.com

Keywords
Τυχαία Θέματα