Απάντησε ο Sinofsky της Microsoft στα σχόλια του Tim Cook για το Surface table

Με το Surface RT table και το iPad mini να παρουσιάζονται ακριβώς την ίδια εποχή, ένα ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί: στελέχη τον δύο εταιριών να ρίχνουν τα ”καρφιά” τους. Ο CEO της Apple Tim Cook ήδη αποκάλεσε το Surface της Microsoft ένα προιόν σε “σύγχυση και κίνδυνο”, οπότε τώρα είναι

η σειρά της Microsoft. Ο Steven Sinofsky, ο οποίος είναι επικεφαλής των Windows 8 και του Surface tablet της Microsoft, μίλησε με ειλικρίνεια για την αντιπαλότητα στο AllThingsD.

Ο Steven Sinofsky πιστεύει ότι η επικείμενη γκάμα των Windows 8 συσκευών αντιπροσωπεύει μια καλύτερη πρόταση αξίας για τους καταναλωτές από οποιεσδήποτε άλλες συγκριτικά με την τιμή συσκευές στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των iPad και παρόμοιου μεγέθους gadgets. Σε μια συζήτηση σχετικά με πλήρεις φορητούς υπολογιστές Windows που μπορούν να υπάρχουν με τιμή κάτω από $ 300, ανέφερε ότι το iPad mini είναι περισσότερο σαν ένα “ψυχαγωγικό tablet” με τιμή τα $ 329. Αν και δεν ανέφερε τη συσκευή με το όνομα, ο Sinofsky απέρριψε το iPad mini της Apple ως μια “ερασιτεχνική” ταμπλέτα που την ξεπέρασαν με τις χαμηλότερες τιμές που προσφέρουν τα Windows 8 PC.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : electronista.com

Keywords
Τυχαία Θέματα