O CEO της Microsoft Steve Ballmer λέει ότι η Microsoft σχεδιάζει περισσότερες συσκευές και Hardware

Την παραμονή της μεγάλης ανακοίνωσης των Windows 8 και Surface, ο CEO της εταιρείας Steve Ballmer δήλωσε στο BBC ότι η Microsoft θα ήθελε πράγματι να έχει περισσότερες συσκευές και hardware στο μέλλον. Σύμφωνα και με προηγούμενες αναφορές η Microsoft

θα επικεντρωθεί περισσότερο σε hardware και υπηρεσίες και ότι μπορεί να έχει πραγματικά ένα πρωτότυπο τηλέφωνο στο εργαστήριο ήδη.

Αν η παρουσίαση του Ballmer στα Windows 8 ήταν κάποια ένδειξη, η Microsoft έχει εισβάλλει με επιμονή σε πολλά τμήματα της αγοράς, υπό την ηγεσία του. “Έχουμε δεσμευτεί σε μια διαδρομή όπου θα κάνουμε ό, τι απαιτείται τόσο στην προοπτική της καινοτομίας στο hardware και στο software, αλλά και την προοπτική της cloud καινοτομίας για να ωθήσουμε το όραμα που έχουμε», δήλωσε στο BBC.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που η βιομηχανία υπολογιστών και κινητής τηλεφωνίας θα πρέπει να παρακολουθούν στενά. Η Microsoft τάραξε τα νερά, όταν ανακοίνωσε ότι είχε δημιουργήσει τη δική της ταμπλέτα, το Surface, και οι OEM (original equipment manufacturer) συνεργάτες είχαν ανάμεικτες αντιδράσεις. Αν πράγματι η Microsoft κατασκευάσει τη δική της συσκευή, δύο πράγματα θα είναι σίγουρα: Θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην Windows Phone 8 αγορά και θα κάνουν τους OEM (όπως την Nokia, η οποία έχει επενδύσει στα Windows Phone) ανήσυχους.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : hothardware.com

Keywords
Τυχαία Θέματα