Νέα Rollei Racy Full HD κάμερα για ακραίες λήψεις

10:02 13/3/2013 - Πηγή: TechFan

Η Rollei θα αρχίσει να πουλάει την πιο πρόσφατη βιντεοκάμερα της, την Rollei Racy Full HD, απο τον Απρίλιο. Αυτή η κάμερα είναι σχεδιασμένη για εξωτερική χρήση και για τους λάτρεις των σπορ. Η Racy Full HD βιντεοκάμερα έρχεται με ένα τηλεχειριστήριο, μια βάση για κράνος και μια ειδική αδιάβροχη θήκη που επιτρέπει υποβρύχιες λήψεις σε βάθος έως και 10 μέτρα.

Η νέα Rollei Racy Full

HD έχει 5 megapixel CMOS αισθητήρα με σταθερό εστιακό μήκος του φακού. Για την αποθήκευση, παρέχει μια υποδοχή κάρτας microSD. Η βιντεοκάμερα διαθέτει ακόμα μια 2,4 ιντσών οθόνη αφής, έξοδο HDMI και θύρα USB 2.0.

Η φωτογραφική μηχανή επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες με ανάλυση έως 5 megapixel (μέχρι 12MP με το interpolated mode) και να καταγράψουν βίντεο HD σε ανάλυση 1080p (1920 x 1080 pixels στα 30fps). Η Rollei Racy Full HD κάμερα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα DVR Recorder.

Ζυγίζει 72 γραμμάρια και οι διαστάσεις της είναι 74 x 52 x 33 χιλιοστά. Ο Γερμανός κατασκευαστής οπτικών ειδών θα προσφέρει την Rollei Racy Full HD βιντεοκάμερα για 140 ευρώ.

Πηγή : gadgetfolder.com

Keywords
Τυχαία Θέματα